Whize-test op je eigen adres

Je bent altijd op zoek naar nieuwe klanten, maar wat is de beste aanpak om ze te vinden? Trainews Media biedt in samenwerking met Whooz hiervoor een perfecte oplossing: De Whize huishouden segmentatie. Met deze slimme segmentatie kunnen we heel gericht huishoudens bereiken in Nederland, die perfect aansluiten op jouw doelgroep. De Whize segmentatie heeft ieder huishouden in Nederland verdeeld in 11 hoofdsegmenten en 59 subsegmenten.

Ben je benieuwd naar de beschrijving van jouw adres in de Whize segmentatie? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Hieronder kun je het resultaat testen van jouw adres.

Test het op je eigen adres

De resultaten in de Whize segmentatie zijn 100% privacy vriendelijk verzameld uit o.a. openbare bronnen. Het resultaat is een voorspelling. Gemiddeld klopt de Whize voorspelling +90%. 

Aan de slag met Whize?

Wil je gelijk aan de slag met het selecteren van een Whize doelgroep in jouw verzorgingsgebied? Dat kan eenvoudig in onze direct-mail module waar je direct een particulier adressenbestand kunt samenstellen in stap 1.

Direct-Mail module