Franchiseorganisaties

Bestel snel en eenvoudig je
drukwerk en verspreiding

Franchiseorganisaties

Verspreiden.com biedt jou als franchisegever de mogelijkheid collectieve tariefafspraken te maken voor de verspreiding van reclamefolders en flyers. Hiervan profiteer jezelf en natuurlijk de franchisenemers. Zeker weten dat een dergelijke korting een extra reden is om je aan te sluiten bij jouw franchise formule. Want zo gemakkelijk, goedkoop en efficiënt verspreiden is voor een individuele ondernemer eenvoudigweg niet haalbaar.

De kracht van Verspreiden.com is maatwerk, óók voor jouw franchise organisatie. Dit maatwerk zie je terug in de verspreidplannen voor reclamedrukwerk. We kunnen folders op verschillende manieren en verschillende niveaus verspreiden. Je kunt daarbij denken aan het folderpakket huis aan huis in de brievenbus, met de postbode of samen met de lokale krant. Ook als jij of je franchisenemers kiezen voor direct mail is dat natuurlijk mogelijk. De kracht van de folder is nog steeds hoog. De recente NOM Foldermonitor toont aan dat een grote groep lezers daadwerkelijk in actie komt na het lezen van een folder of flyers. Met andere woorden; huis aan huis verspreiden loont.

Slimme marketingtool
Samenwerking met Verspreiden.com staat in het teken van gemak en efficiency. Wij kunnen er, met een gebruiksvriendelijke tool, voor zorgen dat jij en je franchisenemers je marketinguitingen snel, eenvoudig en voordelig kunnen bestellen. Bovendien is het mogelijk om afspraken te maken over huisstijl, soorten drukwerk en mogelijkheden van verspreiding. Zo creëren en behouden we eenheid in het hele marketingproces van jouw franchise organisatie. Eenduidige uitingen en de kracht van herhaling; de boodschap van jouw franchiseformule wordt zo optimaal verspreid.

Jouw voordelen

    Neem snel contact op


    × Waarmee kan ik je helpen?