Franchiseorganisaties

Hé franchisegever, wil jij je franchisenemers maximaal ontzorgen op het gebied van marketing? En ben je daarvoor op zoek naar een organisatie die meer biedt dan alleen standaard huis-aan-huisverspreiding en Direct-Mail? Wij spreken jouw taal en zijn hét platform voor huis-aan-huisverspreiding en Direct-Mail met een heleboel innovatieve mogelijkheden die je nergens anders kunt vinden.

Daarnaast biedt Verspreiden.com jou als franchisegever de mogelijkheid collectieve tariefafspraken te maken voor de verspreiding van reclamefolders en flyers. Hiervan profiteert je organisatie en natuurlijk de franchisenemers. Voor potentiële franchisenemers kunnen dit soort mogelijkheden en voorwaarden een extra reden zijn om zich aan te sluiten bij jouw franchise formule. Want zo gemakkelijk, goedkoop en efficiënt verspreiden is voor een individuele ondernemer eenvoudigweg niet haalbaar.

De kracht van Verspreiden.com ligt in de vele mogelijkheden van ons platform wat je als franchisegever gratis kunt gebruiken. Dit maatwerk zie je bijvoorbeeld terug in de speciale segmentatie tool waarbij je heel nauwkeurig jouw doelgroep kunt selecteren. We kunnen jouw drukwerk op verschillende manieren en met verschillende kwaliteitsniveaus verspreiden. Je kunt daarbij denken aan het folderpakket huis aan huis in de brievenbus, samen met de lokale krant of helemaal los op de deurmat. Ook als jij of je franchisenemers kiezen voor direct mail biedt ons platform daar de perfecte oplossing voor. De kracht van de folder is nog steeds hoog. De recente NOM Foldermonitor toont aan dat een grote groep lezers daadwerkelijk in actie komt na het lezen van een folder of flyers. Met andere woorden: de kracht van de brievenbus is nog altijd aanwezig.

Slimme marketingtool

Samenwerking met Verspreiden.com staat in het teken van gemak en efficiency. Wij kunnen er, met een gebruiksvriendelijke tool, voor zorgen dat jij en je franchisenemers je marketinguitingen snel, eenvoudig en voordelig kunnen bestellen. Bovendien is het mogelijk om afspraken te maken over huisstijl, soorten drukwerk en mogelijkheden van verspreiding. Zo creëren en behouden we eenheid in het hele marketingproces van jouw franchise organisatie. Eenduidige uitingen en de kracht van herhaling; de boodschap van jouw franchiseformule wordt zo optimaal verspreid.

(Verspreiden.com is onderdeel van Trainews Media. Trainews Media biedt via haar platform Zichtbaar.nu ook mogelijkheden voor online lokale campagnes.)

Neem contact met ons op
Jouw voordelen
  • Eenvoudig bestelplatform
  • Aparte inkoopvoorwaarden
  • Unieke adressenservice