Direct mail versturen

Wil je een direct mail versturen, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, wij staan voor je klaar! Met onze Direct Mail Module kun je eenvoudig en effectief jouw direct mail campagne opzetten en versturen. Of je nu een kleine ondernemer bent die lokale klanten wil bereiken of een groter bedrijf dat een landelijke campagne wil opzetten, wij hebben de tools en expertise om je te helpen.

Geadresseerde post versturen

Ben je op zoek naar nog meer gerichte communicatie? Overweeg dan om geadresseerde post te versturen. Met onze module kun je nauwkeurig selecteren welke adressen je wilt bereiken, zodat je direct mail nog effectiever wordt.

Naar Direct-Mail module

 

Direct Mail versturen met gemak

Direct-mail versturen platform

Het versturen van direct mail kan een krachtige marketingstrategie zijn om je boodschap rechtstreeks bij je doelgroep te krijgen. Met onze Direct Mail Module is het proces eenvoudiger dan ooit. In slechts een paar eenvoudige stappen kun je jouw direct mail campagne samenstellen en versturen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe klanten, bestaande klanten wilt bereiken of een speciale aanbieding wilt promoten, onze module maakt het mogelijk.

Een succesvolle Direct Mail campagne

Wil je een direct mail versturen, dan vormen de 4 a’s een handige leidraad. PostNL onderzocht in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen en MetrixLab, de succesfactoren voor het versturen van direct mail. Hieruit kwam het PostNL model voor succesvolle direct mail versturen: de 4A’s van DM-succes. 

Direct mail versturen: Aandacht

Natuurlijk is de eerste voorwaarde voor een succesvolle direct mail dat deze aandacht trekt. Doet de direct mail dit niet, dan verdwijnt deze ongezien en ongelezen in de prullenbak. Een uiting alleen zien is niet genoeg. Als de uiting attractief is qua vormgeving en een aantrekkelijke inhoud heeft, wordt deze ook opgeslagen in het geheugen.

Direct mail versturen: Attractiviteit

Direct mail versturen en ontvangen wordt meer gewaardeerd als deze bestaat uit verschillende onderdelen. Elk onderdeel, zoals de envelop, de brief, de eventueel meegestuurde folder of antwoordkaart, dient afbeeldingen te bevatten. Een direct mail met (veel) afbeelding wordt meer gewaardeerd en trekt bovendien meet de aandacht. Ook kun je eenvoudig onderscheidend zijn door een slogan op de envelop te printen. Deze slogan triggert de klant om de inhoud te bekijken.

Direct mail versturen: Aanbod

Het versturen van direct mail biedt je de mogelijkheid om precies het juiste aanbod naar de juiste doelgroep sturen. Beoordeel vooraf dus niet alleen of je de juiste doelgroep benadert maar neem ook je aanbod onder de loep. Kom bijvoorbeeld met een aanbod wat aansluit bij een specifieke levensfase of woonsituatie

Direct mail versturen: Actie

De juiste combinatie van middelen zorgt voor effect en leidt tot actie.

PostNL logo verspreiden.com direct-mail

Direct mailing versturen
De 4A's van DM-succes
  • Aandacht
  • Attractiviteit
  • Aanbod
  • Actie
De voordelen van Direct Mail

Wat maakt direct mail zo krachtig? Het antwoord ligt in de persoonlijke benadering en tastbaarheid ervan. In een wereld vol digitale advertenties en e-mails, valt direct mail op. Het trekt de aandacht van de ontvanger en zorgt voor een blijvende indruk. Bovendien heeft direct mail vaak een hoger responspercentage dan digitale marketingkanalen, waardoor het een effectieve manier is om leads te genereren en conversies te stimuleren.

  • Gericht: Bereik precies de juiste doelgroep met gerichte mailinglijsten.
  • Tastbaar: Fysieke post wordt beter onthouden en gewaardeerd dan digitale communicatie.
  • Meetbaar: Analyseer de respons op je direct mail campagne en optimaliseer voor betere resultaten.
  • Flexibel: Pas je direct mail aan op basis van de behoeften en interesses van je doelgroep.
  • Persoonlijk: Voeg een persoonlijk tintje toe aan je direct mail om een emotionele band op te bouwen met je ontvangers.

directmailing versturenPersoonlijke Direct-mail versturen

Een van de krachtigste aspecten van direct mail is het persoonlijke karakter ervan. Door een direct mail te ontvangen die specifiek op hen is gericht, voelen ontvangers zich gewaardeerd en erkend. Dit kan leiden tot een sterkere band met je merk en een hogere kans op conversie. Met onze Direct Mail Module kun je gepersonaliseerde mailings maken die aansluiten bij de interesses en voorkeuren van je doelgroep.

Direct-Mail prijs berekenen