Reseller

Hallo ontwerper, marketeer, grafische ondernemer en drukwerkprofessional! We zullen maar direct met de deur in huis vallen. Als jij op zoek bent naar een partner waarmee je samen de verspreidingen en mailings voor jouw klanten wilt verzorgen, dan zit je bij ons méér dan goed! De wereld van verspreiding en drukwerk is namelijk best complex en wij snappen dat je niet steeds zelf wilt uitzoeken wat er mogelijk is in welke gemeente met al die verschillende regelgeving en verschillende aanbieders. Wij begrijpen jouw taal en heten je graag van harte welkom als reseller van Verspreiden.com. 

Verspreiden.com werkt graag samen met resellers en wederverkopers zoals drukkerijen, reclamebureaus en copyshops. Wij verspreiden iedere brievenbus in Nederland en België. Dat kan op veel manieren. Bekende manieren zoals het landelijke folderpakket of in combinatie met de lokale krant. Maar je kunt de mailing van jouw klant ook helemaal los op de mat laten vallen. Ook in de wereld van geadresseerde post-mailings zijn we een toonaangevende speler met veel kennis van de markt. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een adressenbestand via ons aan te kopen. Die alles in 1 mogelijkheid maakt ons bedrijf uniek. We zetten onze ervaringen graag in voor jou en jouw opdrachtgevers.

Bestelplatform
Al die mogelijkheden en opties bieden we vervolgens aan in een eenvoudig bestelplatform. In onze huis-aan-huismodule stel je jouw huis-aan-huisverspreiding heel gemakkelijk samen. Je kunt postcodes, plaatsen of gemeenten invoeren, postcodes uploaden of gewoon op de kaart een gebied aanklikken. Ook is het mogelijk om een verspreidgebied te filteren op bijvoorbeeld de gemiddelde WOZ waarde per postcode of op het gemiddelde inkomensniveau. Op die manier kun je zelfs met huis-aan-huisverspreiding een mooie toegevoegde waarde leveren voor jouw klant.

In onze Direct-Mail module kies je eerst of je een adressenbestand hebt of dat je adressen wilt aankopen. In dat laatste geval kun je bij ons zowel particuliere als zakelijke adressen aankopen. Daarna vervolg je het bestelproces en stel je zo jouw mailing samen. Wil je bijvoorbeeld een blauwe envelop met een brief en een kaart en die ook nog op een specifieke datum op de mat moet liggen? Geen probleem! Wij regelen het voor je!

Aanmelden als reseller

  Samenwerken met Verspreiden.com

  Zodra je gaat samenwerken met Verspreiden.com ga je direct profiteren. Je krijgt toegang tot een heleboel interessante producten en proposities. Daarnaast ontvang je van ons een interessante korting en het gemak van één vast aanspreekpunt. Geen zorgen, geen ingewikkeld uitzoekwerk, de mogelijkheid van extra inkomsten én gemak. Zo wordt het heel aantrekkelijk om het verspreiden van drukwerk mee te nemen in jouw offertes.

  Neem contact met ons op
  Jouw voordelen
  • Voor huis-aan-huis én Direct-Mail
  • Ook jouw partner voor buitengebied en 'los op de mat'
  • Adressenservice particulier en zakelijk
  • Besteed je tijd aan waar jij goed in bent
  • Extra scherpe inkooptarieven