Reseller

Bestel snel en eenvoudig je
drukwerk en verspreiding

Reseller

De mogelijkheid van het samenwerken in verspreiden van drukwerk is een vraag die wij regelmatig ontvangen van reclamebureaus, communicatie- en marketingbureaus. Logisch, na het ontwerpen en drukken van flyers en folders is dit de laatste stap. Ga je zelf de verspreidmogelijkheden uitzoeken dan zul je ontdekken dat dit best ingewikkeld is. Dit kost je tijd en geld. En dat terwijl Verspreiden.com alles in huis heeft om je in heel Nederland van dienst te zijn.

Verspreiden.com werkt graag samen met resellers en wederverkopers. Naast genoemde bedrijven zijn dit bijvoorbeeld ook drukkerijen en copyshops. Wij verspreiden landelijk, in de brievenbus, met de postbode of in combinatie met de lokale krant. Ook direct mail behoort tot de mogelijkheden. We hebben volop ervaring en weten welke verspreidvorm en welk verspreidniveau tot de beste rendementen leidt. Die kennis en ervaring delen we graag met jou en zetten we graag in voor jou en je opdrachtgevers.

Huis aan huis in de brievenbus
Huis aan huis verspreiding van reclamedrukwerk is nog steeds populair, en terecht. Ook uit de laatste NOM Foldermonitor blijkt weer dat een folder in de brievenbus daadwerkelijk aanzet tot actie. Daarvan profiteren is heel eenvoudig als je samenwerkt met Verspreiden.com.  We bieden je interessante kortingen en het gemak van één vast aanspreekpunt. Je kunt rekenen op de scherpste prijzen in de markt zodat je ook zelf nog iets kunt verdienen aan deze extra service voor je klanten. Geen zorgen, geen ingewikkeld uitzoekwerk, de mogelijkheid van extra inkomsten én gemak. Zo wordt het heel aantrekkelijk om het verspreiden van drukwerk mee te nemen in jouw offertes.

Jouw voordelen

    Neem snel contact op


    × Waarmee kan ik je helpen?