Over verspreiden.com

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

Over verspreiden.com

Verspreiden.com: Persoonlijke service staat centraal!

Bij Verspreiden.com zijn we trots op ons bedrijf en onze bedrijfsvoering. Dat laten wij graag weten aan al onze klanten en relaties. Daarom geven wij je op deze pagina een kijkje in ons bedrijf.

Onze missie is dat wij drukwerk en de verspreiding daarvan zo kwalitatief mogelijk aanbieden in een overzichtelijk en snel proces tegen de beste prijs.

Flexibiliteit en efficiency zijn daarbij sleutelwoorden. Onze klanten hebben 1 contactpersoon die hen met alles helpt. Dat zorgt voor een snelle service, hoge klanttevredenheid, lage prijzen en een kwalitatief product.

Wij willen al onze klanten continu het gevoel geven dat wij steeds voor hen klaar staan. Onze ruime openingstijden, de manier waarop wij meedenken en de goede bereikbaarheid dragen daaraan bij. Ook de realtime chat is de hele werkdag beschikbaar.  Klachten behandelen wij doorgaans nog dezelfde dag en wij bieden altijd een passende oplossing.

Verspreiden.com heeft veel oog voor zijn klanten en relaties. Maar natuurlijk besteden wij ook veel aandacht aan de milieuaspecten van ons werk. Door slim en efficiënt te werken, verliezen wij veel minder grondstoffen en energie dan via de gebruikelijke methodes. Doordat wij zoveel aandacht hebben voor het milieu en onze omgeving, mogen we het FSC keurmerk voeren. Dit betekent dat ook onze klanten dit keurmerk op hun drukwerk mogen voeren.

Verspreiden.com is een bedrijf dat is opgezet door twee jonge ondernemers, waarvoor persoonlijke service en klanttevredenheid de belangrijkste speerpunten zijn in het klantencontact. Wij geloven dat duidelijke communicatie, snelle service en het leveren van een kwaliteitsproduct de basis vormen van een perfecte online-dienstverlening. Door alle interne processen vanuit die speerpunten uit te voeren, bieden wij de service die onze klanten anno 2018 verwachten van een online-dienstverlener.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten bewust kiezen voor Verspreiden.com. Vanwege onze klantvriendelijke en servicegerichte houding, maar ook omdat wij continu streven naar de beste kwaliteit drukwerk en er alles aan doen om dat zo efficiënt mogelijk te verspreiden. Daardoor zijn ook onze prijzen de scherpste. Verspreiden.com staat dus voor een sterke service en een lage prijs.

Wij zetten de voordelen van Verspreiden.com graag voor je op een rij.

× Waarmee kan ik je helpen?