Huis-aan-huis verspreiding

Iedere week staan duizenden bezorgers klaar om miljoenen folders huis-aan-huis door Nederland te bezorgen. Huis-aan-huis verspreiding is een zeer effectief medium om meer omzet te genereren in korte periode, om een hogere naamsbekendheid of meer aandacht te krijgen voor jouw merk, bedrijf of winkel.

Bij Verspreiden.com zorgen wij ervoor dat je drukwerk met een hoge attentiewaarde wordt verspreid. We kunnen je drukwerk op heel veel mogelijkheden verspreiden. Bijvoorbeeld exclusief, ingevouwen in de wekelijkse huis-aan-huiskrant, of in een sealpakket.

Daarnaast bieden wij jou de service om snel en gemakkelijk je eigen oplage uit te rekenen met de bijbehorende verspreidingsprijzen. Het is dan ook direct mogelijk om je gewenste drukwerk te selecteren en dat mee te verspreiden. Uiteraard zie je in één keer de totale prijs. Een totale prijs waar geen extra’s bijkomen. Zo maken wij ook het bestelproces flexibel en transparant. Net zoals ons team van enthousiaste medewerkers die ook telefonisch graag voor je klaar staan.

Contact met Verspreiden.com

Wil je meer weten over huis-aan-huis verspreiden? Bel 0113 70 02 02 en vraag naar alle mogelijkheden. Wij maken graag een advies voor jouw blad, bedrijf of winkel op maat. Helemaal gratis, gewoon omdat wij iedereen graag tevreden stellen. Uiteraard mag je ons ook een e-mail sturen. Stuur een bericht naar support@trainews.nl. Wij beantwoorden dat altijd binnen 2 uur.

Huis aan huis bezorgen loont!

Huis-aan-huis verspreiding van folders loont. Onderzoek onderstreept dit. Daaruit blijkt dat huis aan huis bezorgen leidt tot meer klanten en meer omzet. Na het lezen van een huis aan huis bezorgde folder zegt 60% van de lezers bereid te zijn tot het doen van aankopen. 46% koopt regelmatig een product uit een folder die huis aan huis bezorgd is. Wil je folders huis aan huis bezorgen, dan kan dat op verschillende manieren. Zo kun je huis aan huis bezorgen in het gesealde folderpakket, maar huis aan huis bezorgen kan bijvoorbeeld ook met de lokale weekkrant of via de postbode. Laat je vooraf goed informeren over hoe je jouw folder het beste huis aan huis kunt laten bezorgen.