Prijzen huis-aan-huis verspreiding

Bij Verspreiden.com houden we van een eerlijke en transparante werkwijze. In onze service, in onze producten, maar natuurlijk ook in onze prijzen. Daarom geven wij je graag overzichtelijke informatie van de prijzen voor jouw huis-aan-huis verspreiding.

Wat kost huis-aan-huis verspreiding? Voor de verspreiding van huis-aan-huis drukwerk bieden we al een prijs aan vanaf 33 euro per 1000 stuks. Dit tarief is van toepassing tot een gewicht van 20 gram. Wil je echter een zwaarder product verspreiden? Dan is de toeslag per 10 gram 3 euro. Wanneer je verspreiding en drukwerk bestelt in de webshop, berekent onze calculator automatisch de opslag wanneer dit van toepassing is.

Hoeveel kost het om flyers te verspreiden?

Drukwerk Oplage Prijs
Flyer A5 op standaard papier 10.000 498
Flyer A5 op luxe papier 10.000 600
Flyer A4 op standaard papier 10.000 646
Flyer A4 op luxe papier 10.000 865

Deze voorbeelden geven een indicatie van de tarieven op 10 februari 2023. Prijswijzigingen zijn voorbehouden. Per postcode kunnen andere tarieven van toepassing zijn.

Tarieven verspreiding

De prijzen van huis-aan-huis verspreiding zijn bijvoorbeeld afhankelijk van het gebied waar je wilt verspreiden. Heeft jouw verspreidgebied een oplage van 10.000 huishoudens of een oplage van 200.000 huishoudens? Dat is natuurlijk een belangrijk verschil. Vaak is het zo dat hoe hoger de oplage wordt, hoe lager de prijs per stuk wordt. De totale kosten zijn bij een hoge oplage natuurlijk hoger. Daarnaast is een grote factor voor het berekenen van jouw prijs het drukwerk. Een flyer A6 kost natuurlijk minder dan een krant van 20 pagina’s. In onze webshop kun je eenvoudig alle prijzen en mogelijkheden bekijken voor jouw huis-aan-huisverspreiding.

Ja-sticker wetgeving

Ook maakt het uit of er sprake is van een ja-sticker wetgeving in de gemeente waar je besteld of dat deze ja-stickerwetgeving niet van toepassing is. Als er ja-sticker wetgeving van toepassing is in het gebied waar jij wilt verspreiden dan komt jouw commerciële drukwerk alleen op de deurmat bij brievenbussen waar een ja-sticker op de brievenbus zit. Omdat deze wetgeving het bezorgwerk wat ingewikkelder maakt, zijn de kosten per stuk in deze gemeenten vaak hoger.

Mogelijkheden huis-aan-huisverspreiding
Met het folderpakket

Wil je jouw folder laten verspreiden in het landelijke folderpakket tussen de bekende A-merken? Dat is mogelijk via Verspreiden.com. Meestal is deze optie het goedkoopst.

Prijs berekenen

Met de huis-aan-huiskrant

Als je jouw drukwerk mee verspreid met de huis-aan-huiskrant dan bereik je een hogere attentiewaarde. De kwaliteit van dit product is hoog, terwijl de kosten vaak meevallen.

Prijs berekenen

Los door de brievenbus

Wil je 100% opvallen? Dan kun je gebruik maken van ons netwerk voor exclusieve verspreiding. De prijs voor exclusieve verspreiding ligt hoger, maar daar krijg je ook een zeer hoge verspreidkwaliteit voor.

Prijs berekenen

Dekking en de bijbehorende kosten

Verspreiden.com heeft een dekking over heel Nederland en België. Overal waar je de folders wil laten verspreiden, zijn er bezorgers beschikbaar. Iedere week worden door deze bezorgers miljoenen folders verspreid.

In de buitengebieden, op industrieterreinen en winkelstraten vind vaak geen verspreiding plaats. We richten ons met de verspreiding op huis-aan-huisbezorging, dus gericht aan de consument. Wanneer je echter wilt dat de buitengebieden, industrieterreinen en winkelstraten wel bezorgd worden, neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je hiermee graag verder.

Iedere wens rondom huis-aan-huisverspreiding kunnen wij voor je vervullen. Alle mogelijkheden hebben uiteraard verschillende prijskaartjes. Voor het uitrekenen van de kosten kun je gebruik maken van onze handige verspreidtool. Daar kun je ook een bestelling plaatsen. Voor specifieke wensen kun je een offerte bij ons opvragen. We zorgen dat je altijd vooraf inzicht krijgt in de totale kosten van jouw campagne.

Kosten berekenen
Jouw voordelen
  • Dekking in Nederland en België
  • Op verzoek ook buitengebieden, winkelstraten en industrieterreinen mogelijk
  • Handige verspreidtool voor jouw campagne
  • Maatwerk mogelijk
  • Altijd vooraf inzicht in de kosten
  • Exclusieve verspreiding mogelijk
De kwaliteit van huis-aan-huisverspreiding

De ongeadresseerde huis-aan-huis verspreiding van Verspreiden.com staat goed bekend. We werken samen met alle huis-aan-huisverspreiders van Nederland om je de beste kwaliteit te bieden. Met een bezorgkwaliteit van meer dan 90% zorgen we al jaren voor vele tevreden klanten die blijven kiezen voor het netwerk van Verspreiden.com. Het voordeel van Verspreiden.com is ook nog eens dat de verspreiding vaak plaatsvindt tussen lokale folders en kranten, die altijd het beste gelezen worden. Dat zorgt voor een hoge attentiewaarde van je folder, en dat is wat ieder bedrijf wil.

Verspreiding bestellen