Huis-aan-huis flyers verspreiden

Huis-aan-huis flyers verspreiden is een effectieve en relatief goedkope manier om in korte tijd meer omzet en naamsbekendheid te genereren.

Dat is de reden waarom wij van verspreiden.com voor vele klanten dagelijks werken aan het vormgeven, drukken en verspreiden van mooie en professionele flyers. Door te zorgen voor een goede uitstraling, het juiste verspreidingsgebied en een mooi papiersoort genereer je absoluut een mooie response op de verspreiding van je flyer.

Flyerspecialist

Verspreiden.com is de specialist in het huis-aan-huis verspreiden van flyers en ander drukwerk. Op onze webshop kun je eenvoudig een huis-aan-huisverspreiding samenstellen. Dat kan met onderstaand stappenplan:

  1. Selecteer een verspreidingsgebied. Het is zelfs mogelijk om daarmee te focussen op jouw doelgroep. Je kunt dan alleen de postcodes selecteren die voldoen aan jouw doelgroep criteria.
  2. Selecteer of je het drukwerk zelf regelt of dat je wilt dat wij het drukwerk voor jou drukken. Meestal is die laatste optie een stuk goedkoper. Het is ook mogelijk om de vormgeving door Verspreiden.com te laten verzorgen.
  3. Selecteer hoe je het drukwerk wilt laten verspreiden. Dat kan bijvoorbeeld in een folderpakket, maar ook samen met de huis-aan-huiskrant of zelfs helemaal exclusief.
  4. Selecteer wanneer je het drukwerk wilt laten verspreiden.

Vervolgens hoef je niets meer te doen. Wij gaan het drukwerk drukken en daarna de verspreiding uitvoeren op het door jouw gekozen moment. Laat de klanten nu maar komen!

Huis-aan-huis mogelijkheden
Flyers verspreiden

Kies voor een flyer als je snel wilt opvallen en jouw boodschap duidelijk wilt maken. Daarbij is een flyer vaak de goedkoopste mogelijkheid.

Flyers verspreiden

Folders verspreiden

Met een gevouwen folder heb je iets meer ruimte om jouw boodschap te presenteren. Je verhoogt de leestijd, en daarmee ook de betrokkenheid.

Folders verspreiden

En nog veel meer

De mogelijkheden zijn eindeloos. Liever een krant, magazine, envelop of een speciale vorm? Bijna alles is mogelijk bij Verspreiden.com!

Bekijk de mogelijkheden

Huis aan huis flyers zijn effectief

Huis aan huis flyers zijn een vorm van brievenbusreclame en dat scoort goed in Nederland en België. Huis aan flyers en folders worden volop gelezen. Gemiddeld genomen gedurende ruim een kwartier! Het voordeel van huis aan huis flyers is dat deze vaak in één oogopslag de boodschap overbrengen. We maken bijvoorbeeld huis aan huis flyers voor een Open Dag, Testrijdagen of een feestelijke opening. Met goede pakkende  teksten, een sterk logo, mooie foto en een duidelijke aansporing om te komen, zijn jouw huis aan huis flyers in een mum van tijd klaar om te scoren.

Wil je informatie over onze producten, onze werkwijze of over ons bedrijf? Dat vertellen wij je graag. Bel naar 0113 70 02 02 of stuur een bericht naar support@trainews.nl. Wij beantwoorden je mail altijd binnen 2 uur.

Huis aan huisflyers bestellen
De voordelen
  • Hoge leestijd per flyer
  • Boodschap direct duidelijk
  • Goedkope marketing
  • Online bestellen mogelijk
  • Bereik veel huishoudens
  • Nederland en België