Huis-aan-huis flyers

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

Huis-aan-huis flyers

Huis-aan-huis flyers verspreiden is een effectieve en relatief goedkope manier om in korte tijd meer omzet en naamsbekendheid te genereren.

Dat is de reden waarom wij van verspreiden.com voor vele klanten dagelijks werken aan het maken van mooie en professionele flyers. Door te zorgen voor een goede uitstraling, het juiste verspreidingsgebied en een mooie papiersoort genereer je absoluut een mooie response op de verspreiding van je flyer.

Wil je informatie over onze producten, onze werkwijze of over ons bedrijf? Dat vertellen wij je graag. Bel naar 0113 70 02 02 of stuur een bericht naar support@trainews.nl. Wij beantwoorden je mail altijd binnen 2 uur.

Huis aan huis flyers zijn effectief

Huis aan huis flyers zijn een vorm van brievenbusreclame en dat scoort goed in Nederland. Huis aan flyers en folders worden volop gelezen. Gemiddeld genomen gedurende ruim een kwartier! Het voordeel van huis aan huis flyers is dat deze vaak in één oogopslag de boodschap overbrengen. We maken bijvoorbeeld huis aan huis flyers voor een Open Dag, Testrijdagen of een feestelijke opening. Met goede pakkende  teksten, een sterk logo, mooie foto en een duidelijke aansporing om te komen, zijn jouw huis aan huis flyers in een mum van tijd klaar om te scoren.

Huis aan huis verspreiding
Ik wil verspreiden in:
× Waarmee kan ik je helpen?