Adressen van bedrijven en consumenten (zakelijke en particuliere adressen)

Wanneer je een Direct-Mail wilt versturen naar potentiële klanten, is een goed adressenbestand noodzakelijk. Als je nog geen adressen hebt, kun je adressen kopen bij Verspreiden.com. Wij leveren jou privacy vriendelijke adressenbestanden van bedrijven en particuliere adressen. Hieronder zie je een overzicht van onze uitgebreide mogelijkheden. Heb je al een adressenbestand? Dan kun je direct aan de slag met het samenstellen van een direct-mail.

Zakelijke en particuliere adressen kopen

Zakelijke adressen kopen

Wij bieden de grootste database van bedrijven en organisaties in Nederland. Daarin staan alle bedrijven en organisaties van Nederland. Dat zijn er in totaal meer dan 3.200.000. Ook de contactpersonen die horen bij deze bedrijven bieden wij aan. Dat zijn er in totaal ongeveer 3.700.000.

Uniek aan onze databron is hij hoogst actueel is omdat alle gebruikers hem actualiseren. Daarnaast wordt ook data uit andere bronnen gebruikt om de bedrijvendatabase te actualiseren. In totaal gaat dat om 450.000 tot 550.000 mutaties per maand. Zakelijke adressen kun je selecteren op diverse criteria. Op onze speciale pagina over zakelijke adressen lees je daar meer over.

Particuliere adressen kopen (consumentenadressen)

Samen met onze partner Whooz bieden we jou de unieke mogelijkheid om gebruik te maken van de allerbeste huishoudensegmentatie van Nederland. Als enige segmentatiespecialist geeft Whooz je inzicht in de kenmerken, interesses en gedragingen van alle ruim 8 miljoen huishoudens die Nederland op dit moment telt.

Huishoudens kunnen wij voor je selecteren op basis van het bekende Whize segmentatiemodel, maar ook op tal van socio-demografische kenmerken, socio-economische kenmerken of woningkenmerken. Via ons platform bereken je direct het aantal huishoudens binnen jouw doelgroep en jouw verzorgingsgebied. Daarna kun je direct verder met het samenstellen van jouw mailing. Hoe makkelijk wil je het hebben? Meer informatie over particuliere adressen kun je hier vinden.

Look-a-like analyse

Als je op zoek bent naar nieuwe klanten is de belangrijkste vraag: hoe kan ik die bereiken? Wij kunnen je hiermee uitstekend helpen met onze Look-a-like analyse. Aan de hand van jouw huidige klantenbestand koppelen we terug wie jouw klanten zijn en welke huishoudensegmentaties daarbij horen. Dat inzicht zorgt ervoor dat je vervolgens makkelijk op zoek kunt naar nieuwe klanten die passen bij jouw huidige betalende klanten. Want dat is wat onze look-a-like analyse doet: klanten zoeken die precies lijken op jouw huidige betalende klanten.

Al deze mogelijkheden bieden we geheel AVG-proof aan en geven jou een uniek inzicht in wie jouw huidige klanten zijn en hoe je die data gebruikt om nieuwe klanten te werven. Hier lees je meer informatie over onze look-a-like analyse. 

Direct-Mail

Heb je al een adressenbestand? Of heb je een adressenbestand aangekocht via ons? Dan kun je vervolgens aan de slag met het samenstellen van een direct-mail. Zo kun je effectief jouw leads benaderen en jouw boodschap op een duidelijke manier onder de aandacht brengen.

Een Direct Mail is een interessante vorm van marketing waarmee jij jouw potentiële klanten heel persoonlijk kunt aanspreken. Een Direct Mail is een fysieke mailing, dus jouw boodschap komt per post door de brievenbus binnen bij de ontvanger. Dat kan bijvoorbeeld een brief, kaart, brochure of een andere vorm zijn. Het interessante van een fysieke mailing is dat de ontvanger daadwerkelijk met jouw merk in zijn of haar handen staat. Daarmee creëer je echt een unieke beleving.