Look-a-like analyse

Je bent altijd op zoek naar nieuwe klanten, maar wat is de beste aanpak om ze te vinden? Trainews Media biedt in samenwerking met Whooz hiervoor een perfecte oplossing. De start bestaat uit het analyseren van je huidige klantenbestand. We helpen je inzicht te krijgen in je wie jouw huidige klanten zijn.

Met die informatie helpen wij je vervolgens waar je zogenoemde look-a-like kunt vinden en hoe en waar je ze kunt bereiken. Look-a-likes zijn dus potentiële klanten die qua profiel vrijwel overeenkomen met jouw huidige klanten. Je kunt ook je marketingcommunicatie strategie inrichten met behulp van onze data. Wanneer je inzicht hebt in je doelgroepen kun je ze relevante informatie bieden op het juiste moment via het meest geschikte kanaal voor een optimale conversie.

Door het combineren van jouw klantendata met de rijke consumentendata en -segmentaties van Whooz brengen we jouw doelgroepen in beeld. Zo weet je precies waar jouw kansen liggen.

Ben je benieuwd hoe een klantenanalyse rapport eruit ziet? Download hieronder een voorbeeld.

Doe de gratis doelgroepverkenning

Naast de look-a-like analyse bieden we ook een gratis doelgroepverkenning aan. Onze doelgroepverkenning geeft alleen informatie over de top 5 doelgroepen uit jouw adressenbestand op basis van de Whize huishouden segmentatie. Het geeft je een mooi inkijkje in jouw huidige klantenbestand waarmee je vervolgens kunt besluiten om een complete look-a-like analyse bij ons af te nemen of om direct over te gaan tot het aanschaffen van doelgroep adressen die passen bij jouw top 5 selectie. In de gratis doelgroepverkenning krijg je geen gedetailleerde informatie over o.a. de socio-demografische en socio-economische kenmerken.

Test het op je eigen adres