Voordelen

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

Voordelen

Bij Verspreiden.com staan wij garant voor een sterke service, snelle dienstverlening en een goede bereikbaarheid. Alle voordelen van Verspreiden.com lichten wij hieronder toe.


Persoonlijk contact

Als relatie van Verspreiden.com heb je altijd contact met één vaste contactpersoon. En dat is wel zo handig. Eén persoon, die alles weet over jouw bestelling, je product en die je met alles helpt. Je kunt jouw contactpersoon direct bereiken als dat nodig is. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten weten met wie zij zakendoen.

Supersnelle service

Door efficiënt te werken en flexibel te schakelen, garanderen wij een snelle service. Een snelle service die zich vertaalt in het altijd binnen 2 uur beantwoorden van jouw e-mail en het snel in behandeling nemen van jouw bestelling.

Scherpe prijzen

Naast een snelle en sterke service en goede bereikbaarheid, zorgen wij ervoor dat al onze producten scherp geprijsd zijn. Wij regelen dat het gemak van online bestellen gecombineerd wordt met een fantastische kwaliteit, persoonlijke service, de laagste prijs en een snelle bezorging. Onze verspreiding bieden wij aan vanaf € 18,00 per 1.000 stuks. Dat is slechts 1,8 cent per folder. Wij kunnen deze scherpe tarieven garanderen door efficiënt te werken en veel te produceren.

Hoge bezorgkwaliteit

Voortdurend zoeken wij naar de beste partners voor huis-aan-huis verspreiding en bezorging van jouw drukwerk. Op die manier halen we de hoogst mogelijke bezorgkwaliteit. Als er toch een keer wat mis gaat bij 1 van onze partners, dan helpen we jou ook met het indienen van je klacht bij deze verspreider zodat je nog steeds 1 contactpersoon hebt.

Ontwerp & DTP

Alleen bij drukken en verspreiden blijft het niet. Wanneer jij jouw flyer of folder ook wilt laten vormgeven, dan kunnen wij dat ook voor je verzorgen. Wel zo makkelijk, alles onder één dak. Heb je hierover vragen, wil je referentiewerk bekijken, of heb je een idee dat wij mogen vormgeven? Onze vormgevers beantwoorden al je vragen en gaan graag voor je aan de slag.

Huis aan huis verspreiding
Ik wil verspreiden in:
Direct Mail

Drukwerk geadresseerd versturen als Direct Mail

Direct Mail samenstellen