25 oktober 2023

Advertentieblad komt niet meer in Zeeuws-Vlaamse buitengebied

Het Zeeuws-Vlaams Advertentieblad wordt niet meer verspreid in het buitengebied. Wie in de Zeeuws-Vlaamse polders interesse heeft in lokaal nieuws, moet de regionale huis-aan-huis krant voortaan zelf afhalen bij een afgiftepunt. Opvallend is dat ook andere Nederlandse huis-aan-huiskranten geen bezorging in het buitengebied faciliteren. Ook verspreiding van ander drukwerk is daarom lastiger in het buitengebied, vanwege het ontbreken van een goed bezorgnetwerk. Verspreiden.com heeft als antwoord daarop het buitengebied in kaart gebracht. Als enige in Nederland kan Verspreiden.com nauwkeurig bepalen welke adressen buiten de bebouwde kom liggen. Vervolgens kan Verspreiden.com bij deze adressen een kwalitatief goede verspreiding regelen.

Het verspreiden van huis-aan-huis kranten is mensenwerk. Het bezorgen van kranten in het buitengebied neemt drie tot vier keer zoveel tijd in beslag als binnen de bebouwde kom. Het bezorgen van een gratis krant in het buitengebied is daarmee uitzonderlijk duur geworden. Om die reden nemen sommige huis-aan-huiskranten de moeilijke beslissing om de verspreiding buiten de bebouwde kom te staken.

Slim alternatief: geadresseerde verspreiding
Bij Verspreiden.com begrijpen we dat met deze beslissing niet alleen krantenlezers geraakt worden, maar ook adverteerders. Voor hen wordt het moeilijk om (potentiële) klanten te bereiken. Om die reden bracht Verspreiden.com ieder adres binnen Nederland in het buitengebied in kaart. Door middel van geadresseerde verspreiding kan daarmee elk adres in het buitengebied bereikt worden met 100% kwaliteit. In het bestelproces voor huis-aan-huisverspreiding is vanaf nu direct te zien hoeveel extra adressen we in het buitengebied nog kunnen verspreiden en kun je daarvoor een vrijblijvende prijsopgave doen. Ook is het in overleg mogelijk om alléén het buitengebied te verspreiden in te selecteren regio’s. Daarvoor kun je contact opnemen met Verspreiden.com.

Meer informatie over buitengebied verspreiding.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com