Buitengebied verspreiding

Folders zijn een effectieve manier om uw bedrijf te promoten bij een breed publiek. Maar hoe zit dat in het buitengebied? Daar wonen mensen vaak verspreid en is het lastig om ze te bereiken met huis-aan-huisverspreiding. Vrijwel alle verspreiders in Nederland hebben dan ook geen oplossing voor verspreiding in het buitengebied omdat het niet past binnen de werkprocessen. Verspreiden.com heeft wel een uitstekende oplossing voor huis-aan-huisverspreiding in het buitengebied.

Verspreiding in het buitengebied
Van iedere woonkern in Nederland hebben we exact in beeld waar de bebouwde kom overgaat in het buitengebied. Exact op die grens begint de opbouw van ons databestand voor het buitengebied. Verspreiding in het buitengebied bieden wij aan in een semi geadresseerde verspreiding. Op het drukwerk dat je wilt versturen printen we bijvoorbeeld een adres of we verpakken het drukwerk in een envelop met daarop het adres. De aanhef is ‘aan de bewoners van’.

Omdat de verspreiding geadresseerd via het netwerk van PostNL verloopt is de kwaliteit van verspreiding ook nog eens zeer hoog ten opzichte van een reguliere verspreiding.

Informatief drukwerk en (semi) overheden
Bij verspreiding van informatief drukwerk door (semi) overheden wordt vaak gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot verspreiding in het buitengebied. Bijvoorbeeld bij bewonersbrieven. Het is natuurlijk belangrijk om iedere inwoner van een regio te bereiken als er ontwikkelingen spelen waarvoor de inwoners geïnformeerd moeten worden. Met onze dienstverlening in het buitengebied i.c.m. onze huis-aan-huisverspreiding in de bebouwde kom zorgen we ervoor dat iedere inwoner het drukwerk ontvangt.

Bewoners in het buitengebied

Verspreiden.com biedt exclusief de mogelijkheid om inwoners van het buitengebied te bereiken met huis-aan-huisverspreiding. Hoewel het buitengebied dus standaard niet meegenomen wordt in de huis-aan-huisverspreiding, zijn inwoners van het buitengebied zeker een belangrijke doelgroep voor jouw bedrijf. Dit zijn de twee belangrijkste redenen om ook in het buitengebied te verspreiden:

  • Inwoners van het buitengebied ontvangen vaak weinig tot geen ongeadresseerde reclame. Je valt dus echt op.
  • Inwoners in het buitengebied bevinden zich gemiddeld genomen in een hogere welstandsklasse.
Huis-aan-huisverspreiding bestellen
Voordelen buitengebied verspreiding
  • Minder reclamedruk = meer attentiewaarde
  • Hoge gemiddelde welstandsklasse
  • Los op de deurmat
Kosten verspreiding in het buitengebied

Afhankelijk van de samenstelling van je folder en de manier van verzending wordt de prijs bepaald. De kosten per adres liggen daarbij een stuk hoger dan verspreiding in de bebouwde kom. Daar tegenover staat natuurlijk wel dat de oplage in het buitengebied vaak niet enorm hoog is en de potentie juist bij deze klanten heel hoog is. Verspreiding van jouw drukwerk in het buitengebied is daarom erg interessant.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen