Verspreiding van folders en flyers

Verspreiding van reclamedrukwerk zoals folders en flyers is effectief. Met verspreiding, bijvoorbeeld huis aan huis van folders, bereik je een brede doelgroep.

Verspreiding van folders is een succesvol marketinginstrument. Het is een uitstekende manier om je doelgroep te bereiken. Kiezen voor verspreiding van folders levert een hoog rendement op voor je acties en aanbiedingen.

Verspreiding

Verspreiding kan door je folders te laten verspreiden in een sealpakket. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor meer exclusieve verspreiding, bijvoorbeeld met de post. Welke manier van verspreiding je ook kiest, het leidt zeker tot meer verkopen en meer omzet.

Drukwerk verspreiding

Drukwerk verspreiding is voor veel bedrijven een vast onderdeel van de marketing mix geworden. De marketingmix is een hulpmiddel dat bedrijven kunnen gebruiken voor het invullen van de marketingstrategie. De manier waarop deze instrumenten gebruikt worden hangt af van de doelstellingen, de markt, de doelgroep en de concurrentie. Deze marketingmix bestaat uit 4 P’s. Namelijk: Product, Plaats, Prijs en Promotie. Met het juiste combinatie van deze 4 P’s kunnen de bedrijfsresultaten verbeteren.

Verspreiding voorbeeld

Albert Heijn bijvoorbeeld kiest voor huis-aan-huis verspreiding. Iedere week valt bij iedereen de ‘AH-Bonus’ op de deurmat. Hierin staan de wekelijkse bonusaanbiedingen en ook worden hierin nieuwe producten aangekondigd. En Nederlanders lezen deze en andere folders graag. Ruim 53% zou de folder zelfs missen als deze niet meer zou verschijnen. En na het lezen van een folder komt meer dan 80% in actie. Verspreiding van folders is dus een slimme manier om meer omzet te behalen.