Verspreiding folders zo geregeld

Verspreiding van folders is de ideale manier om je zelf in de kijker te spelen. En als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om uw dienst of product regelmatig onder de aandacht te brengen van je doelgroep. Het laten verspreiden van je eigen folder is de uitgelezen kans je bedrijf in korte tijd bij een grote groep ontvangers bekend te maken. Verspreiding van folders is ook in kleine oplages mogelijk en daarmee interessant voor lokale ondernemers.

Verspreiding van folders en flyers heeft veel voordelen. Uit onderzoeken blijkt dat veel mensen zich bij een aankoop laat leiden door reclamefolders. Verspreiding van je eigen folder zorgt voor meer lokale betrokkenheid, meer klanten en meer omzet.

Verspreiding folders

Het plannen, maken en verspreiden van je folder vergt enige voorbereiding. Een professionele partner kan de doorlooptijd hiervoor aanzienlijk verkorten, tot zelfs 3 weken. Zo kun je zelfs op het allerlaatste moment nog besluiten in te haken bij Koningsdag, Moederdag, Valentijnsdag of Kerstmis.  Met een professionele partner breng je jouw product of dienst onder de aandacht bij een groot aantal huishoudens tegen lage kosten.

Verspreiding folders effectief

Verspreiding van folders is een zeer effectieve manier van reclame maken, ondanks het digitale tijdperk. Huis-aan-huisfolders hebben een bewezen hoge attentiewaarde. De meeste mensen lezen graag de huis-aan-huisfolders en meer dan 26% hiervan leidt tot directe actie.