Verspreiding folders voor maximaal rendement

Verspreiding folders levert een uitstekend rendement op. De folder is ook in deze tijd nog een efficiënt marketinginstrument op het gebied van reclame. Alle consumenten zijn bekend en vertrouwd met reclamefolders. Verspreiding van folders versterkt de relatie tussen bedrijf en consument. Veel meer dan bijvoorbeeld een advertentie dat doet.

Als je meer klanten of gasten in je winkel, restaurant of bedrijf wilt hebben en een hogere omzet wilt realiseren,  dan is een huis-aan-huis folder een slimme keuze. De totale kosten van verspreiding folders zijn wellicht hoger dan bijvoorbeeld van een advertentie maar een advertentie heeft nooit exclusieve aandacht. Deze staat tussen misschien wel honderd andere advertenties.

Verspreiding folders werkt

Het verspreiden van folders resulteert in maximaal rendement. Folders kennen geen gebonden leesmoment. Ontvangers bepalen zelf wanneer ze je folder oppakken om erin te gaan lezen. Dat kan direct na de verspreiding van de folder, maar zelfs ook nog tot enkele dagen na de folderverspreiding. Folders worden gelezen om op de hoogte te zijn van aanbiedingen. Folders zijn daarnaast zo populair omdat deze gelezen worden voor inspiratie en ontspanning.

Folders blijven je bij

Terwijl het vaak lastig is om alle advertenties te benoemen die je gelezen hebt, weten mensen vaak wel direct welke folders er bij de krant gevoegd zaten. Een folder blijft langer hangen en is dus minder vluchtig dan een advertentie. Om die reden is de folder zijn geld dubbel en dwars waard.