Verspreiding: doelgericht van deur tot deur

Verspreiding van drukwerk is een effectieve manier om je boodschap onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Bijvoorbeeld door je verspreiding in combinatie met een goed gelezen weekkrant mee te laten gaan. Daarnaast is het mogelijk om je drukwerk in combinatie met andere folders of geheel separaat te laten verspreiden. Laatstgenoemde vorm van verspreiding is zeer exclusief. Je bent daardoor verzekerd van een bijzonder hoge attentiewaarde.

Actieplan

Voor je met verspreiding van folders start, is belangrijk om een doelgericht actieplan te maken. Daarin maak je keuzes voor het juiste medium en het juiste verspreiding gebied. Per postcode of per doelgroep. Alleen met een goed uitgedacht plan valt je boodschap op de juiste deurmat.

De juiste partner

Kies een goede en professionele partner voor de verspreiding van je drukwerk. Een partner die een totaaloplossing biedt en het hele traject kan verzorgen. Dat begint bij het ontwerpen en drukken van je folders. Een professioneel bureau zorgt vervolgens ook voor de juiste verspreiding. Daarbij moet rekening worden gehouden met je doelgroep, je boodschap en natuurlijk je budget.