Verspreider folders zorgvuldig kiezen

De verspreider van folders moet zorgvuldig te werk gaan. Veel Nederlanders houden ervan de reclamefolders uit te pluizen. Ze weten precies wanneer de folders in de bus vallen. Verspreiders van de folders die niet komen opdagen, stellen hen teleur en kosten jou veel geld. Kies de verspreider van je folders daarom zorgvuldig.

Veel verspreiders van folders bieden je verschillende verspreidmogelijkheden aan. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen je folder te laten verspreiden met de lokale weekkrant, met de post of huis aan huis in het wekelijkse folderpakket. Vooral als je in zee gaat met jonge mensen als verspreider van je folders, is het belangrijk vooraf enkele serieuze gesprekken te voeren. Je moet er immers op kunnen vertrouwen dat jouw folders via de juiste brievenbussen worden verspreid. En niet dat de verspreider de folders ergens in de sloot gooit. Niet alleen is dat zonde van al het drukwerk, maar het is ook zeker een gemiste kans bij al die mensen doe de folder niet hebben ontvangen.

Enthousiaste verspreiders folders

Gelukkig zijn de meeste verspreiders van folders enthousiast over hun werk. Logisch, je verdient lekker (meer per uur dan in de supermarkt) en ze kunnen vaak in de eigen buurt werken. Zo komen ze tijdens het verspreiden buurtgenoten en zijn ze snel weer thuis bent. En: je bent er maar een paar uurtjes per week mee bezig met folderverspreiding. Genoeg tijd over voor school, sport of een ander bijbaantje.