Verspreiden werkt

Verspreiden van reclamedrukwerk zoals flyers, folders, kranten en magazine wérkt. Wie wekelijks de brievenbus bekijkt, kan ook niet anders concluderen. Tal van folders zie je iedere week terug. De kracht van herhaling werkt, ook in de brievenbus.

Verspreiden van folders huis aan huis vergt een professionele partner, met verstand van zaken en van verspreiden. Want verspreiden kan op veel manieren en op veel niveaus. Huis aan huis, of persoonlijk geadresseerd bijvoorbeeld. Maar verspreiden kan ook landelijk, regionaal of zelfs binnen een bepaalde postcode.

Verspreiden? Zorg dat je opvalt!

Elke week verspreiden tal van winkeliers, supermarkten en andere bedrijven hun reclamefolders. Opvallende folders worden eerder bekeken en bieden dus een grotere kans bestaat dat de consument besluit een product te kopen.

Verspreiden? Kies voor regelmaat!

Jouw klanten vinden het prettig als je je aan een vast schema houdt voor het verspreiden van je folder. Zo kunnen ze er als het ware op vertrouwen dat je folder elke week op de deurmat ligt. Daar houden ze rekening mee. Om die reden is een eenmalige reclamefolder minder effectief.

Verspreiden? Wees herkenbaar!

Herkenbaarheid van een merk, logo en bedrijf is belangrijk voor consumenten. Bouwmarkten en supermarkten profileren zich dan ook sterk om de herkenbaarheid te vergroten.

Verspreiden? Aanbiedingen met coupons in de folderverspreiding

Overweeg de mogelijkheid van het opnemen van voordeelcoupons in je reclamefolder. Zo weet je direct hoe effectief het verspreiden van je folder is.