Verspreiden van folders bij feestdagen

Verspreiden van folders rond de nationale feestdagen is een slimme zet. Rond de die dagen is iedereen in een bepaalde stemming. Kerst, Sinterklaas, Pasen of Pinksteren; ongemerkt kom je in de stemming van cadeautjes, lekker eten of een paar dagen vrij zijn. Om die reden is het verspreiden van folders rond deze dagen zo populair. Kijk maar eens naar de grote landelijke supermarkten. Aan hun folders is duidelijk af te lezen in welke periode van het jaar we leven.

Kies je voor het verspreiden van folders investeer dan in de juiste vormgeving. Een vormgeving die aansluit bij de sfeer van het jaar. De folder moet in één oogopslag duidelijk maken dat deze gelezen dien te worden. Kies voor leuke aansprekende inhakers en weet voeg zo mogelijk een aantrekkelijke aanbieding toe.

Folders verspreiden

Rond speciale dagen folders verspreiden is goed voor de winkelomzet. Mensen kijken uit naar de reclamefolders in de brievenbus. Gemiddeld besteden mensen circa 40 minuten per week aan het doorlezen van ongeadresseerd drukwerk. De folders worden vooral gelezen voor ontspanning en voor de speciale aanbiedingen. Zorg met een goede lay-out, aantrekkelijke tips en goede aanbiedingen dat je de lezer vasthoudt. De kans is namelijk groot dat hij of zij besluit jouw winkel aan te doen.