Verspreiden folders in marketing mix

Het verspreiden van folders is voor veel bedrijven én ontvangers een wekelijk vast ritueel. De wekelijkse stapel folders is bovendien nog steeds erg populair bij ontvangers én bovendien zeer effectief.

Papieren folders bereiken wekelijks 11,1 miljoen mensen. Het lezen van de folders is voor veel mensen een rustmomentje. Gemiddeld besteedt een lezer 17 minuten aan het lezen van de folders. Het verspreiden van folders is alleen om die reden al lonend, want 81% komt ook daadwerkelijk in actie.

Verspreiden folders

Die actie kan het bezoeken van winkel of website zijn, het aanvragen van meer informatie of het doen van een aankoop. Dat is niet incidenteel: 46% koopt regelmatig een product uit een folder. Dat bewijst dat verspreiden van een effectief middel in de marketingmix is. De P van promotie wordt op deze manier heel concreet gemaakt. Natuurlijk is het succes van het verspreiden van folders ook afhankelijk van de andere onderdelen in de marketing mix. Je kunt folders verspreiden maar als je plaats of prijs niet okay is, zul je weinig succes boeken.

Verspreiden folders is eenvoudig

Jouw folder verspreiden is makkelijker dan je denkt. Bij Verspreiden.com kun je een ontwerp inleveren, aangeven in welk gebied jij je boodschap wilt verspreiden en wanneer je dat wilt. Wij regelen vervolgens alles voor je.