Verspreiden flyers is betaalbare marketing tool

Verspreiden van flyers is erg interessant om nieuwe en bestaande klanten te benaderen. Je kunt de flyers specifiek voor jouw actie laten ontwerpen. De juiste keuze van het formaat, de kleuren, papierdikte en de boodschap op de flyer, is belangrijk voor een effectieve campagne.

Verspreiden van flyers is betaalbaar. Via online drukkerijen kunnen de flyers goedkoop worden geprint of gedrukt. De drukkerijen verzamelen bijvoorbeeld een dag lang orders voor flyers. Deze worden dan in 1 print of drukopdracht verwerkt. Zo blijven de kosten laag. Voor starters en kleine bedrijven is dit meestal een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Flyer betaalt zich terug

Anders dan andere vormen van marketing, worden flyers niet na één blik vergeten. Flyers worden ergens neergelegd waardoor ze in het zicht blijven. Zo kunnen klanten een beroep blijven doen op hetgeen jij aanbiedt via de flyer. Zo komt jouw flyer keer op keer bij je klanten onder de aandacht zodat de investering zich telkens weer terugbetaalt.

Verspreiden flyer aan huis

Met het verspreiden van flyers bereik je een breed publiek, bijvoorbeeld door de flyers huis aan huis te verspreiden. Je kunt flyers ook verspreiden door ze uit te delen op straat, een beurs of tijdens een event. Wil je flyers laten drukken, denk dan goed na over de manier waarop je ze gaat verspreiden. Je kunt je ook laten adviseren door een specialist. Bij Verspreiden.com zijn we gespecialiseerd in het huis-aan-huis verspreiden en geadresseerd verspreiden van jouw flyers en ander drukwerk.