Win meer stemmen met een succesvolle lokale verkiezingscampagne

Bij verkiezingen draait het om lokale zichtbaarheid

Wat de boer niet kent, eet hij niet. En wie de kiezer niet kent, daarop stemt hij niet. Zo logisch is het. Daarom is een investering in lokale zichtbaarheid de slimste besteding van je campagnebudget. De kracht van lokale zichtbaarheid is om heel gericht je politieke boodschap te verspreiden, waarmee alleen de kiezers uit jouw omgeving jouw boodschap lezen of zien.

Komende verkiezingen België:
9 juni 2024: Verkiezingen Europees Parlement, Kamer van volksvertegenwoordigers (federaal) en Vlaams, Waals of Brussels Hoofdstedelijk Parlement
13 oktober 2024: Verkiezingen gemeente en provincieraad

Komende verkiezingen Nederland:
6-9 juni 2024: Verkiezingen Europees Parlement
2026: Verkiezingen gemeenteraad
2027: Verkiezingen provinciale staten

Kies communicatiemiddelen die passen bij jou en je verkiezingsprogramma
Huis-aan-huisverspreiden
Jouw boodschap door de brievenbus. We verzorgen zowel het drukwerk van jouw verkiezingsfolders als de verspreiding.
Bestel direct
Online
Online zichtbaar met opvallende banners zodat inwoners uit jouw omgeving niet meer om jouw partij heen kunnen.
Bestel direct
Verkiezingsdrukwerk
Jouw lokale zichtbaarheid kun je versterken met onder meer flyers, magazines, kranten, spandoeken, banners en visitekaartjes.
Bestel direct
Bereik je kiezers huis-aan-huis
Huis-aan-huis verspreiding van verkiezingsfolders wérkt. Want post op de deurmat, krijgt automatisch aandacht. Een wervende folder van jouw politieke partij kun je dus slim laten verspreiden samen met een lokale weekkrant of in het sealpakket met folders.

Opvallen met jouw folder? Dat kan! 

Het is belangrijk dat jouw verkiezingsfolder opvalt en direct de aandacht trekt. Dat kan bijvoorbeeld door op jouw folder bekende gezichten af te beelden uit de politiek, zoals de lokale lijsttrekker, aansprekende lijstduwers en prominente leden. Ook thema’s die binnen de omgeving actueel zijn, kunnen de aandacht trekken.

Bestel direct
Maak je partij online zichtbaar
Huis-aan-huis verspreiding van verkiezingsfolders wérkt. Want post op de deurmat, krijgt automatisch aandacht. Een wervende folder van jouw politieke partij kun je dus slim laten verspreiden samen met een lokale weekkrant of in het sealpakket met folders.

Opvallende online banners voor jouw politieke partij!

Wij kunnen je compleet ontzorgen met jouw lokale zichtbaarheid. Zowel offline als online. Heb je al nagedacht over een opvallende online banner campagne waarmee je heel gericht inwoners in jouw omgeving kunt bereiken? Wij plaatsen de banners op lokale nieuwswebsites, en zorgen dat alleen inwoners in jouw regio de banner zien.

Bestel direct
Wees op tijd met je verkiezingsdrukwerk
Geen verkiezingen zonder drukwerk. Dat geldt ook voor de komende verkiezingen. Op tal van manieren kan drukwerk jouw politieke boodschap ondersteunen. Doe dat natuurlijk wel zo dat lokale inwoners zich erin herkennen. Versterk jouw boodschap met bijvoorbeeld flyers, folders, posters, spandoeken kranten en banners.
Al maanden voor de verkiezingen start voor iedere lokale politieke partij de verkiezingscampagne. Dat kan haast niet zonder drukwerk. Zo wordt veelvuldig geflyerd door lokale politici en laten zij regelmatig van zich horen op de lokale markt. Hiervoor zijn flyers, banners en spandoeken nodig. Posters voor de ramen van partijleden en sympathisanten zijn een terugkerend fenomeen bij verkiezingen. Logisch, op een laagdrempelige manier komt je partij zo in beeld bij je (potentiële) kiezers.
Bestel direct