Haal het maximale resultaat uit huis aan huis verspreiding

Wist je dat 96% van de Nederlanders wel eens een folder leest die middels huis aan huis verspreiding wordt bezorgd? Dit is dus een zeer effectieve manier om jouw boodschap onder de aandacht te brengen van je doelgroep. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos!

Folder, krant, magazine of …

Wil je een zo hoog mogelijk rendement uit je huis aan huis verspreiding halen, dan is het wel van belang dat je dit op de juiste manier aanpakt. Kies voor een duidelijke boodschap die opvallend is en de juiste snaar raakt. Dit kan bijvoorbeeld met een eigen krant, folder of flyer. Met huis aan huis verspreiding kun je ook je eigen magazine op elke deurmat laten landen. De keuze is aan jou!

Bezorgd in elke gewenste regio

Wellicht wil je jouw boodschap bezorgd hebben in de provincie Zuid-Holland. Of misschien wil je de huis aan huis verspreiding alleen in de gemeente Ede verspreiden. Het kan zelfs zo zijn dat jouw boodschap alleen op de deurmat mag vallen bij inwoners van het dorpje Castricum. Bij Verspreiden.com hebben wij een zeer uitgebreide database met adressen, waardoor we jouw boodschap heel gericht kunnen bezorgen.

Wanneer jij het wilt

Bij Verspreiden.com kun je zelf kiezen wanneer je jouw boodschap wilt laten verspreiden. Moet het in week 44, dan doen we het in week 44. Wil je liever dat je huis aan huis verspreiding plaats vindt in week 18, dan regelen wij dat. Het kan wel zo zijn dat je voor de verspreiding afhankelijk bent van een lokale verspreider, maar hierover informeren wij je graag uitgebreid.

Tegen een zeer scherpe prijs

Wanneer je kiest voor huis aan huis verspreiding, dan wil je uiteraard dat je vooraf weet waar je qua kosten op kunt rekenen. Goed nieuws, want wij maken vooraf de totaalprijs al inzichtelijk voor je. In het bestelproces maak je al je wensen aan ons kenbaar en wij tonen direct de totaalprijs. Hier komen geen extra’s meer bij kijken: dat is wel zo transparant en eerlijk.

Wil je meer weten?

Het volledige team van Verspreiden.com staat voor je klaar om al je vragen over huis aan huis verspreiding te beantwoorden. Je kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken op 0113 70 02 02. Geef je de voorkeur aan contact per e-mail, mail dan naar support@trainews.nl. Je ontvangt van ons binnen 2 uur een reactie.