Reclamefolders verspreiden

Reclamefolders verspreiden is nog steeds heel actueel. Sterker, de reclamefolder is misschien wel de meest effectieve en efficiënte manier van communiceren. Zorg voor een slim verspreidplan en koppel je papieren folders met online, e-mailmarketing en direct mail. Omni channel marketing dus voor het beste resultaat.

We geven graag 4 redenen om reclamefolders te verspreiden.

1. Reclamefolders krijgen een hoge waardering

De papieren folder is nog steeds een gewild en graag gelezen communicatiemiddel. Lezers waarderen de reclamefolder en daardoor adverteerders ook.

2. Reclamefolder is bijzonder effectief

De reclamefolder is een effectief en efficiënt middel voor massacommunicatie. Natuurlijk zijn veel retailers in de weer met personaliseren en segmenteren, maar de folder wordt nog steeds volop gelezen. En met resultaat!

3. Reclamefolder wordt steeds gerichter

Door klant- en consumentendata optimaal in te zetten, kun je reclamefolders steeds gerichter verspreiden. Alleen adres en postcode is al genoeg voor de juiste profielinformatie over de socio-demografie, lifestyle en psychografie van een huishouden.

4. Reclamefolder én slimme verspreidstrategie

Met een slimme verspreiding voorkom je verspilling. Verspreid niet zomaar op 4-positie postcode niveau maar segmenteer op letterniveau. Zo vallen er alleen reclamefolders in de brievenbus van potentiële klanten.