Prijs verspreiden flyers

De prijs voor het verspreiden van flyers wordt opgebouwd uit verschillende keuzes. Is de prijs voor het verspreiden van flyers bijvoorbeeld in- of exclusief het drukwerk? Welke verspreidvorm kies je en in welke regio? De prijs voor het verspreiden van flyers wordt mede hierdoor bepaald.

Wie op internet rondkijkt, ziet tal van goedkope aanbieders voor het verspreiden van flyers. Om te voorkomen dat je appels met peren vergelijkt, is het belangrijk dat je weet waaruit de prijs is opgebouwd.

Prijs verspreiden flyers vergelijken

In- of exclusief drukwerk is natuurlijk wezenlijk om je prijs vast te kunnen stellen. Het grafisch opmaken van je flyer en het eventueel printen of drukken van je flyer brengt kosten met zich mee. Voor een goed vergelijk moet je deze kosten of wel of niet mee rekenen om de juiste prijs van flyers verspreiden te bepalen.

Welk verspreidvorm

Ook van invloed op de prijs voor het verspreiden van folders is de verspreidvorm die je kiest. Gaat je flyer bijvoorbeeld met in het wekelijkse folderpakket, los met de reguliere post of als insteekvel bij de regionale weekkrant. Aan iedere verspreidvorm hangt natuurlijk een ander prijskaartje.

Verspreidniveau

Tot slot is ook bepalend voor de prijs voor het verspreiden van flyers het niveau waarop je verspreid. Extreem gesteld, wil je heel Nederland bereiken of alleen één straat. Om dit te bepalen is een goede kennis van je doelgroep belangrijk. Waar zitten jouw klanten? Weet je dit, dan kun je dit meenemen om de prijs voor het verspreiden van flyers te bepalen en te vergelijken.