PostNL: Dé bezorgdienst voor maximale aandacht in Nederland

PostNL is hét postbedrijf van Nederland met een landelijk netwerk van postbodes die meer dan 8 miljoen huishoudens dagelijks kunnen voorzien van post. Wilt je jouw doelgroep bereiken met een effectieve en persoonlijke boodschap? Dan is direct-mailing met PostNL de ideale oplossing. Verspreiden.com biedt de mogelijkheid om een direct-mail via PostNL eenvoudig in te plannen.

De voordelen van direct-mailing met PostNL

  • Uitgebreide dekking: PostNL bereikt meer dan 8 miljoen huishoudens in Nederland.
  • Gesegmenteerde bedeling: Je kunt jouw direct-mail laten bezorgen bij specifieke doelgroepen, gebaseerd op leeftijd, geslacht, gezinssamenstelling of interessegebieden.
  • Efficiënte bezorging: PostNL heeft een moderne logistieke infrastructuur die ervoor zorgt dat jouw direct-mail op tijd en in goede staat bij jouw doelgroep terechtkomt.
  • Betrouwbare partner: PostNL is een betrouwbare partner met een lange staat van dienst.

Hoe werkt direct-mailing met PostNL via Verspreiden.com?

Je kiest zelf het type direct-mail dat je wilt versturen, bijvoorbeeld een flyer, folder, brochure of magazine. Je stelt je hele mailing samen waarna wij jouw mailing drukken en aanleveren bij PostNL. PostNL zorgt ervoor dat jouw direct-mail op tijd en in goede staat bij jouw doelgroep terechtkomt.

Tijdskaders PostNL
Via de direct-mail module op Verspreiden.com kun je altijd een aantal tijdskaders kiezen om jouw direct-mail door PostNL te laten versturen. Zo is het altijd mogelijk om de post bijvoorbeeld op 1 dag te bezorgen, of je geeft in ruil voor extra korting PostNL de tijd om jouw mailing in 2 dagen of in 4 dagen te bezorgen. De prijsverschillen zijn direct zichtbaar na het samenstellen van jouw Direct-Mail.

Buitenland
Wanneer jouw mailing (ook) bezorgd moet worden in het buitenland is dat ook mogelijk. Je geeft dan eenvoudig aan waar je de mailing wilt verspreiden in het buitenland. In België werken we bijvoorbeeld samen met Bpost, maar het is ook mogelijk om je Direct-Mail naar andere landen te sturen in of zelfs buiten Europa.