Zorg voor lucht in je flyer!

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

30 juli 2019

Zorg voor lucht in je flyer!

Zorg voor lucht in het ontwerp voor je flyer! Dat is één van onze adviezen aan mensen die graag een flyer willen maken, maar niet goed weten waar ze moeten beginnen. Een goed ontwerp is belangrijk. De ontvanger bepaalt namelijk in één oogopslag of hij de flyer gaat bekijken. Die kans wil je pakken! Daarvoor hebben we nog 3 andere tips voor je.


Tip 1: Zorg voor een goed design

Een goed design zorgt voor een goed effect, een beter design zorgt voor een beter effect! Ga dus niet lopen klungelen met Word of Powerpoint, maar gebruik programma’s als Adobe InDesign of Illustrator. Heb je daarvan geen verstand. Vraag dan een professionele vormgever om jouw flyer te ontwerpen. Natuurlijk, dat kost geld, maar een flyer verspreiden die niet gelezen wordt, kost je nog veel meer.

Tip 2: Foto’s geven je flyer net dat beetje meer

Natuurlijk kies je dan wel voor goede foto’s. Goed in de zin van haarscherp en perfect passend bij het onderwerp. Liever geen een veelgebruikte stockfoto’s. Denk aan een foto van je producten of de mensen waarmee je werkt. En het spreekt voor zich: graag lichte foto’s en lachende gezichten.

Tip 3: Maak je teksten kort en krachtig

Vooral de kopteksten in je flyer moeten pakkend zijn. Dit zijn de teksten die de aandacht trekken en zo de ontvanger verleiden om de flyer daadwerkelijk te lezen. Let ook goed op de spelling. Om zeker te zijn kun je de tekst door iemand anders laten controleren. En tot slot, maak je tekst actief, zodat je de lezer activeert.

Meer weten over flyers?

Wil je meer informatie over het ontwerpen, maken en verspreiden van flyers? We delen onze kennis graag met jou! Bel vandaag nog met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur een e-mail naar support@trainews.nl.