18 juli 2023

Zorg voor een opvallende binnenkomst

Je onderscheiden met je drukwerk begint al in de brievenbus. Wie opvallend, helder en prikkelend op de deurmat valt, kan rekenen op een maximale respons. Bij Verspreiden.com kun je kiezen uit verschillende papiersoorten en -formaten. Kies je daarvoor, dan kom je plots heel anders binnen. Je valt op in de massa en maakt daarmee veel meer kans op een succesvolle conversie. Andere tips om op te vallen, delen we graag.

1. Verleid al in de brievenbus

Om de lezer te ‘verleiden’ om jouw post te openen, kun je werken met een vensternevelop. De truc is om een deel van je bericht al iets door het venster tevoorschijn te laten komen. Zeker weten dat dat de lezer prikkelt! Zo maak je gebruik van de nieuwsgierigheid van de ontvanger. Grote kans dat de envelop opengemaakt wordt om de inhoud volledig te lezen.

2. Al eens gehoord van de niet-lezen brief?

Het werkt! Mensen lezen niet, dus waarom de moeite doen om een ellenlange brief te schrijven? Schrijf een brief die je perfect kunt scannen. D.w.z. kopregel, kleine eerste alinea, drie aandachtsbolletjes, laatste alinea, ondertekening en PS. De lezer leest de aandachtsbolletjes en de PS. Zorg dus dat je boodschap daar te lezen is!

3. Laat anderen over je praten

Vraag je grootste fans om een testimonial. Vraag bijvoorbeeld waarom ze voor jouw winkel of dienstverlening kiezen. Op basis daarvan maak je korte statements. Maak vervolgens een natuurlijke, niet te gelikte foto maken. Zo’n testimonial met foto trekt de aandacht en wordt zeker gelezen.

Ben je klaar voor een opvallende binnenkomst in de brievenbus? Bestel je direct mail dan nu direct in onze voordelige webshop!

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com