25 mei 2023

Zonnige folders voor zomerse weekenden

De zomer staat voor de deur. Dat is hét seizoen om op in te spelen met je folder. Mensen brengen lange, zonnige weekenden buiten door. Aanhaken dus als je mogelijkheid ziet. Barbecues, maar ook barbecueschotels, tuintafels en stoelen, tuindecoratie en mooi servies. Met een beetje creativiteit in je folder maak je van de zomer een omzetbooster.

Folders zijn nog steeds interessante omzetboosters. Ze worden niet alleen volop gelezen, mensen komen ook daadwerkelijk in actie na het lezen van een folder. Zelfs jongeren lezen folders graag!

Maak een zonnige folder

Het is belangrijk dat je folder opvalt op de deurmat. En inspeelt op een (latente) behoefte. In de zomer zijn mensen in voor zomerse aanbiedingen. Zorg dat de eerste indruk van jouw folder dat direct duidelijk maakt! Zorg voor aansprekende fotografie en teksten waar jouw doelgroep zich in herkent. Maak de prijzen zodanig ‘luchtig’ dat de lezer daar niet omheen kan. Doe je dat goed? Dan zie je dat direct zichtbaar in je omzetresultaat.

Bestellen op maat

Bij Verspreiden.com kun je jouw folders bestellen en direct laten verspreiden. Per postcodegebied en bovendien bieden we slimme doelgroepfilters aan. Zo bieden we altijd een oplossing die past binnen jouw budget. Bestellen is heel eenvoudig. Ervaar het zelf!

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com