14 juni 2017

Zomeruitverkoop? Vertel het met een folder

Een folder of flyer is erg geschikt om de zomeruitverkoop aan te kondigen. Opruiming, seizoensopruiming, koopjes, solden; hoe je het ook noemt, je wilt graag dat een groot publiek van jouw actie op de hoogte is. Laat via je folder weten welke aantrekkelijke kortingen je biedt op jouw kleding, schoenen, meubelen of andere artikelen.

Succes van folders
Met het op de juiste manier huis aan huis verspreiden van folders kun je je omzet positief beïnvloeden. Uit een onderzoek van Adformatie in 2015 blijkt dat de folder een belangrijke omzetgenerator is. Zo zorgt de folder voor een omzetstijging van 41% vergeleken met de gebieden waar geen folder wordt ingezet.

Folder mooi vormgeven
Veel mensen zijn dol op koopjes. Op veel adressen worden juist daarom folders gelezen. Presenteer dan je zomeruitverkoop in een aansprekende folder. Gebruik mooie foto’s in je folder, schrijf slimme folderteksten en overtuig. Zorg ervoor dat de lezer na het lezen van je folder ervan overtuigd is, dat hij deze uitverkoop niet mag missen.

Folders verspreiden?
Wil je meer weten over de verspreiding van een folder? Laat het ons weten. We vertellen je er graag over. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com