9 april 2018

Zomer in je folder

Goede folders volgen de seizoenen. Met je aanbod en vormgeving sluit je aan bij de tijd van het jaar en de gemoedstoestand van de lezer. Nu de zon zich steeds vaker laat zien, mag ook de zomer ook in je folder beginnen.

Een folder hoeft natuurlijk niet alleen zomerse producten te bevatten. Het is logisch dat als je barbecues, tuinmeubilair en parasols of zwemkleding verkoopt, dat je nu net een folder onder de aandacht brengt. Maar ook bij andere producten of diensten speelt het seizoen een rol. Verkoop je verzekeringen? Zorg voor foto’s van lachende mensen in zomerse kleding. Een ijsmuts en schaatsen spreekt deze maanden niemand aan. Datzelfde geldt voor etenswaren. Lezers hebben zin frisse en fruitige artikelen, zoals lekkere ijsjes, fruitige snoepjes of vlees voor op de barbecue.

Juiste vormgeving

Folders worden nog volop gelezen. En veel mensen lezen folders als ontspanning en inspiratie. Zorg dus dat je folder eruit springt en verleidt met een aantrekkelijke vormgeving. Pas dan wordt je folder ook daadwerkelijk gezien. Professionele bureaus helpen je op weg met aantrekkelijke grafische vormgeving en bijpassende fotografie. Houd daarbij steeds de lezer in je achterhoofd. Wie wil je met je folder aanspreken? Als je (potentiële) klant een beetje kent, weet je waar hij of zij warm voor loopt. Zo scoor je met je folder en boek je ongetwijfeld zomerse verkoopsuccessen.

Meer weten over folders?

We nemen graag de tijd om je daarover alles te vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com