7 april 2021

Zijn jouw flyers klaar voor Koningsdag?

Flyers voor Koningsdag? Natuurlijk wel! Ook al zal het coronavirus invloed hebben op Koningsdag, het is nog steeds een mooie gelegenheid om feestelijk uit te pakken. Meer dan ooit zullen mensen deze nationale feestdag thuis willen vieren! Ga eens na wat daarbij nodig is of nodig kan zijn. Van een ‘koningstaart’ tot rood-wit-blauwe slingers en van royale hamburgers tot een fles oranjebitter.

Als ondernemer ben je creatief en zie je kansen om slim in te haken op bijzondere feestdagen. Koningsdag is zo’n dag: vrijwel het hele land is vrij! Ga jouw assortiment, jouw mogelijkheden en jouw creatieve ideeën eens na. Er zijn vast en zeker leuke aanbiedingen te bedenken met een duidelijke link naar Koningsdag. Oranje tompoezen kennen we allemaal, maar er is zoveel meer mogelijk!

Maak een ‘koninklijke’ flyer

Heb je jouw ideeën en aanbiedingen op een rijtje? Maak dan een aantrekkelijke flyer om jouw klanten en potentiële klanten daarover te infomeren. Dat hoeft echt niet veel te kosten. Eén A4 met tekst en enkele foto’s op de voor- en achterzijde zijn voldoende. Zorg dat alles duidelijk is: zowel de aanbiedingen zelf als hoe de klanten deze kunnen kopen. Het klinkt voor de hand liggend maar vergeet niet je adres duidelijk te melden of de website waar mensen kunnen bestellen of een winkelbloktijd kunnen reserveren.

Samen aan de slag gaan?

Natuurlijk maken en verspreiden wij jouw flyer voor Koningsdag graag! Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com