Zijn je folders klaar voor Black Friday?

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

31 oktober 2019

Zijn je folders klaar voor Black Friday?

Nog even en het is Black Friday! Hoogste tijd om jouw folders gereed te hebben, als je optimaal wilt profiteren van de koopjeslust van Nederlanders. Zorg dat jouw folder voor 29 november in de brievenbus ligt!

 

Black Friday en het jagen op aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen is een Amerikaanse traditie. De laatste jaren wint deze Amerikaans feestdag ook in Nederland aan populariteit. Steeds meer Nederlanders raken bekend met Black Friday en steeds meer winkels spelen in op deze koopjesdag eind november.

Meer omzet

Uit cijfers uit 2018 blijkt dat er op Black Friday en de dagen erna flink wordt ingeslagen. Afgelopen jaar trokken Nederlanders in vier dagen tijd 58 miljoen keer hun pinpas. Dat is 16 procent meer dan in een normaal weekend. Vooral elektronicazaken en modewinkels hadden reden tot juichen. Die zagen de verkopen respectievelijk stijgen met 83,7 en 25,1 procent.

Werk met goede data

Tijdens Black Friday dingt iedereen naar de gunst van de koopjesjagers. Wees slim. Heb je data van vorig jaar? Dan weet je wat werkt en wat niet. Start je pas dit jaar met een Black Friday folder, dan is het belangrijk om je verkopen te analyseren en te bepalen wat goed werkt of wat niet.

Urgentie

Verder is het belangrijk een gevoel van urgentie te kweken. Want, naast de soms extreme kortingen, is Black Friday ook populair vanwege het tijdelijke element. Het gevoel van urgentie zet consumenten ertoe aan om spontane aankopen te doen. Gebruik folder om je klanten op tijd op de hoogte te houden van jouw Black Friday deals.

Folder met iets extra’s

Tot slot is het slim iets extra’s te doen, bijvoorbeeld met een onderscheidend aanbod. Je kunt jezelf onderscheiden van je concurrenten door een interessantere aanbieding te doen. Een manier om jezelf te onderscheiden, is om iets extra te bieden. Het aanbieden van geschenkverpakking, het toevoegen van een cadeau of het meedingen met een verloting, kan dan net het verschil maken.

Meer weten?

Wil je meer weten over het versturen van folders voor Black Friday? Laat het ons weten! Wij helpen je graag. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar  support@verspreiden.com.