21 juni 2022

Zichtbaarheid telt

Zichtbaarheid is belangrijk voor je bedrijf. Want als potentiële klanten je niet zien of vinden, kunnen ze ook nooit klant worden. Je kunt op verschillende manieren werken aan je zichtbaarheid, bijvoorbeeld online en offline. Belangrijk is dat je eerst naar de producten of diensten kijkt, die je met je bedrijf aanbiedt. Wat past daarbij, wat je wil uitstralen en waar bereik je de mensen die mogelijk klant kunnen worden bij jouw bedrijf?

Werken aan naamsbekendheid

Hoe vaker potentiële klanten jouw (bedrijfs)naam voorbij zien komen, hoe meer deze bekend zal worden en vertrouwder zal gaan klinken. Zorg er wel voor dat je steeds een link legt met de producten of diensten die je aanbiedt, want als mensen alleen je naam kennen, schiet dat niet erg op. Je kunt aan je naamsbekendheid werken met advertenties in lokale huis-aan-huiskranten, sponsoring van een lokale (sport)vereniging of door huis-aan-huis folders te verspreiden.

Zet in op online zichtbaarheid

In deze tijd kun je niet meer zonder online zichtbaarheid. Een website is een must en dient in de meeste gevallen als een eerste, digitale kennismaking. Online kun je natuurlijk nog veel meer! Maak bijvoorbeeld gebruik van social media om jouw bedrijf te promoten of kies voor een online banner campagne om precies bij de juiste doelgroep in beeld te komen. Een online bannercampagne bestel je heel eenvoudig via ons platform Zichtbaar.nu.

Maak werk van zichtbaarheid

Zichtbaarheid is niet iets wat je overkomt. Je moet daar steeds veel aandacht aan besteden. Doe je dat, dan werpt het absoluut zijn vruchten af. Bij Verspreiden.com weten we alles van online en offline zichtbaarheid. Zullen we je een keer bijpraten? Neem vandaag nog contact met ons op, telefoon: 0113 70 02 02 of via e-mail: support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com