27 januari 2022

Zet ‘Valentijn’ op je banner

Banners zijn grafische reclame uitingen waarmee je adverteert op andere websites. Deze banners worden strategisch geplaatst. Je kunt daarmee gemakkelijk specifieke doelgroepen targeten. Bijvoorbeeld iedereen in een straal om jouw winkel, bedrijf of restaurant. Valentijnsdag is een mooi thema om op in te haken. Ga dus nu aan de slag met een online banner campagne waar de liefde van af spat!

Een banner advertentie heeft als doel de bezoeker van een website te verleiden om op de banner advertentie te klikken. Dat bereik je bijvoorbeeld met een aansprekende afbeelding of door een interessante aanbieding te presenteren met daarbij een duidelijke call to action. Valentijnsdag is een mooie aanleiding om een online banner campagne op te zetten. Liefde is universeel en veel mensen zetten daarvoor graag een extra stapje.

Waar en waar wil je online zichtbaar zijn?

Verspreiden.com maakt het mogelijk om heel precies lokaal zichtbaar te zijn bij jouw specifieke doelgroep. Daarom vragen we altijd als eerste waar je zichtbaar wilt zijn, wanneer en hoe vaak. Zo weet je zeker dat je op het juiste moment bij de juiste mensen in beeld komt. Het is aan jou om een leuke inhaker voor Valentijnsdag te bedenken. Het is een thema waarbij zoveel mogelijk is! Denk aan een romantisch weekendje weg, verleidelijke chocolade of rode ‘liefdesrozen’. Kom je al in stemming? We horen graag wat we voor jou kunnen doen! Neem contact met ons op via 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Een online bannercampagne bestel je heel eenvoudig via ons platform Zichtbaar.nu.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com