9 augustus 2016

Zet je schoolartikelen in de folder

Nog even de scholen beginnen weer. Een mooi moment om te folderen met alle schoolartikelen die je in huis hebt. Schoolagenda’s, schoolschriften en rekenmachines; reken maar dat jouw folder gelezen wordt!

Reken maar dat jongeren folders lezen. Zeker als het om zoiets ‘belangrijks’ gaat als schoolspullen. Want iedereen wil na de zomervakantie natuurlijk wel goed voor de dag komen!

Aandacht

Folders vormen een geweldige manier om je assortiment schoolartikelen onder de aandacht te brengen. Kies voor een jonge frisse uitstraling om je doelgroep optimaal te bereiken. Gebruik kleur, de juiste foto’s en een passend lettertype. En laat je folder vooraf beoordelen door een aantal leerlingen. Zo weet je direct op de juiste toon te pakken hebt.

Folderaanbiedingen

Folders zijn effectief. Veel mensen die je folder lezen, komen direct in actie. Dat geldt ook voor jongeren! Wees creatief als je de inhoud van je folder bepaalt. Kies bijvoorbeeld voor aantrekkelijke folderaanbiedingen of zoek een samenwerking met een collega-winkelier met dezelfde doelgroep. Wie voor 50 euro aan schoolspullen koopt, ontvangt bijvoorbeeld een festivalkaartje gratis.

Meet het effect

Voeg je een coupon toe aan je folder, dan kun je direct meten hoeveel je er terug ontvangt. De ingevulde coupons zijn bovendien een waardevolle bron van informatie. Je weet precies wie je klanten zijn, hoe oud ze zijn en waar ze wonen. Ook hier helpt creativiteit je verder!

Meer weten over folderverspreiding

Wil je weten hoe je een aantrekkelijke folder voor schoolartikelen kunt samenstellen en verspreiden? Wij vertellen je er graag alles over. Je kunt ons bereiken via Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com