26 november 2020

Zet het kerstdiner op een flyer

Werk met een flyer als je deze kerst werkt met afhaal- en bezorgdiensten voor het kerstdiner. Veel restaurants maken nu al plannen voor de kerstdagen. Ze denken na over het kerstmenu en manier hoe zij dit bij de gasten thuis kunnen verzorgen of bezorgen. Naast een lijst met ingrediënten en een verzameling recepten is het slim om ook aandacht te hebben voor een flyer. Die kun je eventueel nu al meegeven met de bestelling zodat je klanten verleiden om ook voor kerstmis een bestelling te doen.

Ga je een flyer verspreiden, dan kan deze specifiek voor jouw restaurant ontworpen worden. Om een effectieve campagne te voeren is het belangrijk om goed na te denken over de uitstraling. Die moet 100% matchen met het gevoel dat mensen bij jouw restaurant hebben en natuurlijk de sfeer van kerst uitstralen. Een flyer verspreiden is een goed voorbeeld van betaalbare marketing

Betaalbaar

Een flyer verspreiden is vooral een goede keus omdat het betaalbaar is. Flyers kunnen dubbelzijdig worden geprint of gedrukt. Zo kun je dus aan de ene zijde je kerstdiner promoten en aan de andere zijde een keuze van reguliere gerechten plaatsen.

Flyer met een ‘call to action’

Ga je een flyer verspreiden denk dan ook aan een duidelijke call to action.  Het moet voor de lezer direct duidelijk zijn wat de kosten zijn, tot wanneer er besteld kan worden en vooral: waar en hoe er moet worden. Vermeld dat dus duidelijk want als mensen moeten zoeken haken ze af.

Samen aan de slag?

Wij helpen je graag met het maken van je flyer. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons bereiken via Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com