Zet drukwerk in voor jouw marketingstrategie

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

23 juli 2019

Zet drukwerk in voor jouw marketingstrategie

Wie tegenwoordig over marketing praat, denkt al snel in termen als social media posts, televisiereclame en online banners. En dat terwijl het gebruik van drukwerk nog steeds effectief is in elke marketingstrategie. Ons advies is daarom ook: overweeg het gebruik van printmarketing serieus, bijvoorbeeld in de vorm van flyers of folders.

Veel bedrijven kies voor drukwerk. Logisch, want omdat tegenwoordig bijna alles digitaal verloopt, waarderen mensen het gevoel van een hard copy in handen. Flyers gaan bovendien langer mee dan een social media post of een online banner én kunnen bewaard worden. Drukwerk versterkt het gevoel van geloofwaardigheid en betrouwbaarheid. Bovendien zijn flyers en brochures relatief goedkoop en eenvoudig te maken en te bestellen.

Slim verspreiden

Hoe goed ontworpen jouw flyers, folders of brochures ook zijn, ze worden pas effectief als ze bij de juiste mensen terecht komen. Deel daarom flyers of brochures uit of leg ze daar waar jouw doelgroep komt. Het is een goed idee om ze te verspreiden in gebieden waar mensen op iets of iemand wachten, zoals de bij de trein, ontvangstruimtes in een ziekenhuis of in wachtkamers. Veel mensen pakken een boek of tijdschrift en beginnen te lezen om de tijd te doden. Zorg er daarom dus voor dat jouw flyers daar ook komen te liggen.

Probeer direct mail marketing

Tegenwoordig is bijna iedereen zo gewend aan e-mails, dat we deze vaak niet eens meer openen. Aan de andere kant is het ontvangen van post hoe langer hoe meer een bijzonderheid. De kans is 3 keer groter, dat mensen de tijd nemen om de flyer of brochure te lezen die ze via de deur ontvangen dan digitaal verzonden per e-mail. Kies daarom een professionele partner en verspreid de flyers via de brievenbus!

Meer weten over drukwerk?

Wil je meer tips over de inzet drukwerk binnen jouw marketingstrategie? Die delen we graag met je. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.