30 april 2021

Zet de bloemetjes buiten met een flyer!

Eenjarige perkplanten en zomerbloeiers vallen bij veel tuinliefhebbers in de smaak. Maak daarom een flyer en laat weten wanneer jouw plantenmarkt start. Met een flyer zet je klanten aan om letterlijk de bloemetjes buiten te zetten. Een kleurrijke flyer met mooie foto’s en praktische planttips zorgt gegarandeerd voor een bloeiende omzet!

Zeker nu mensen minder vaak spontaan winkelen vanwege alle coronarestricties biedt een flyer uitkomst. Het is voordelige, laagdrempelige manier om met je (potentiële) klanten te communiceren. Door de flyer huis aan huis te verspreiden, val je bij iedereen in de brievenbus. Eenjarige perkplanten en zomerbloeiers vallen bij veel mensen in smaak. Toch is het verstandig om vooraf goed na te denken over de postcodegebied die je met je flyer wilt bereiken. Het is logisch dat vooral de postcodegebieden waar mensen tuinieren interesse zullen hebben in je planten,

Kleurrijke flyer

Een flyer over perkplanten en zomerbloeiers verdient natuurlijk een kleurrijke uitstraling. Zorg voor mooie foto’s van jouw planten en vermeld eventueel aanbiedingen. Heb je mooie terraspotten? Meld dat ook. En deel jouw plant- en zaaitips met de lezer. Zo weet de tuinliefhebber dat hij niet alleen voor planten bij jou terecht kan, maar ook voor goed advies!

Aan de slag!

Natuurlijk maken en verspreiden wij jouw bloemen en planten flyer graag! Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com