11 maart 2021

Zelfde verkiezingsflyer, ander gezicht

De verkiezingen voor de Tweede Kamer brengen heel wat politici op straat. Met flyers van hun politieke partij proberen ze mensen te informeren over hun verkiezingsprogramma. Een flyer is daarvoor een uitstekend middel. Op één overzichtelijk vel papier kun je in korte, rake zinnen uitleggen waarvoor jouw partij staat. Bij Verspreiden.com is het mogelijk dezelfde flyer met verschillende foto’s af te laten drukken. Zo kun je de kracht van een lokale politicus maximaal benutten.

Een flyer is een goede manier om burgers te informeren over de standpunten van jouw politieke partij. Wat vindt jouw partij van de coronamaatregelen? Wat is jullie mening over immigratie? En wat wil je investeren in duurzame energie? Door de lijn van de partij duidelijk te maken, maak je het de kiezer makkelijk.

Helder en transparant

Gebruik in je flyer heldere taal en kies voor mooi, aansprekend beeldmateriaal. Sommige partijen kiezen ervoor een landelijke flyer per provincie of zelfs gemeente te ‘personaliseren’. Met andere woorden: een kandidaat die lokaal veel bekendheid geniet, kun je ook lokaal op de algemene, landelijke flyer laten drukken. Daarmee breng je de politiek zo dicht mogelijk bij de burger en dat met een herkenbaar gezicht.

Flyers verspreiden

Het verspreiden van flyers kun je per provincie afspreken. Zo bereik je de juiste kiezers. Wil je een flyer laten maken of verspreiden? Wij helpen je graag! Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com