7 juni 2022

Zeg ‘ja’ tegen een bruiloft folder

Een bruiloft is nog altijd een groot feest! Zo’n groot feest dat het zeker een aparte brochure verdient. Deze brochure kan dienen als handig naslagwerk, waarin het aanstaande bruidspaar alles vindt om hun trouwdag extra feestelijk te maken. Omdat bij een bruiloft tal van partijen actief zijn, is het een idee om bij het maken van de brochure de handen ineen te slaan. Kleding, ringen, bruidstaart en feestlocatie; om maar wat voorbeelden te noemen van bedrijven die zich in de brochure kunnen presenteren.

Een brochure is over het algemeen een geprint of gedrukt boekje. Dat is afhankelijk van de oplogae Een brochure bestaat uit meerdere pagina’s, die met lijm of nietjes aan elkaar worden bevestigd. Een brochure heeft als doel om de lezer te informeren en te overtuigen. Het is een ideaal promotiemiddel. Je kunt er namelijk veel informatie in kwijt, zowel met tekst als foto’s. Vanzelfsprekend kan je klant de brochure mee naar huis nemen om alles daar nog eens rustig door te lezen. Dat is zeker als het een bruiloft betreft natuurlijk erg prettig.

Goede teksten, foto’s en advertenties

Voor een bruiloft brochure is het een kwestie van goede teksten en foto’s verzamelen. Met de diverse deelnemende partijen kun je afspreken dat zij in ruil voor een betaalde advertentie een mooi plaatsje krijgen in jouw brochure. In een advertorial kunnen zij vertellen wat ze voor het bruidspaar kunnen betekenen. Zorg bij het maken van je brochure voor een consequent verhaal, dezelfde schrijfstijl en dezelfde uitstraling in de fotografie. Zo wint je brochure aan overtuigingskracht.

Een bruiloft brochure maken?

Dat verzorgen we graag voor je! Natuurlijk delen we daarbij onze ervaring en onze creatieve en commerciële ideeën met je. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com