12 december 2023

Zakelijke adressen kopen? Kom direct in contact met jouw doelgroep!

Opvallen in de brievenbus; wie wil dat niet? Daarvoor je moet natuurlijk wél weten in wélke brievenbus je de meesten kansen maakt. Verspreiden.com introduceert daarvoor een nieuwe module, waarbij je precies de zakelijke adressen kunt kopen die je nodig hebt. Daarmee kun je je direct mail heel gericht versturen naar precies jouw doelgroep: efficiënt, effectief en met het meeste rendement.

Als je een direct-mail wilt versturen naar potentiële klanten, kun je niet zonder een goed adressenbestand. Een goed adressenbestand omvat precies die zakelijke adressen die tot jouw doelgroep behoren. Een voorbeeld? Een direct mail over bakkerijgrondstoffen, hoeft niet bij de slager in de bus te vallen, maar het liefst wél bij alle warme bakkers. Op ons platform is het nu mogelijk zo gericht jouw adressenbestand samen te stellen. Wij leveren jou dan privacy vriendelijke adressenbestanden van bedrijven.

Beste en meest actuele bedrijvendatabase van Nederland
Met onze adressenservice voor zakelijke adressen krijg je toegang tot de beste en meest actuele bedrijvendatabase van Nederland! Zo vind je precies jouw doelgroep.  Selecteer heel gericht jouw doelgroep, bijvoorbeeld op basis van branche – er zijn honderden hoofd- en subbranches -, locatie, bedrijfsgrootte en rechtsvorm. Zelfs op basis van contactpersoon is een selectie mogelijk. Selecteer bijvoorbeeld bedrijven inclusief of exclusief namen van contactpersonen. Je kunt zelfs de gewenste functie selecteren, zoals de naam van de eigenaar of directeur. 

Adressen kopen
Wil je een direct mail versturen naar bedrijven, maar heb je geen adressen? Dan kun je vanaf nu eerst een zakelijk adressenbestand samenstellen in onze Direct-Mail module en vervolgens jouw Direct-Mail samenstellen en door ons laten versturen. Heb je al een adressenbestand? Dan kun je direct aan de slag met het samenstellen van een direct-mail.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com