18 augustus 2016

Wijnfolders in oktober

Oktober is de maand van de wijnfeesten. Zelfs de kleinste wijndorpjes hebben er wel één. Naast de vele wijnpresentaties en proeverijen is dit het uitgelezen ogenblik om de wijnboeren te leren kennen. Voor Nederlandse wijnliefhebbers is oktober de maand om kennis te maken met nieuwe wijnen. De folder is een uitstekend middel om hen hierover te informeren.

Slijterijen en wijnspeciaalzaken kunnen hun wijnen presenteren in speciale huis aan huis bezorgde folders. Met mooie fotografie, heldere uitleg en aantrekkelijke aanbiedingen is de folder het lezen waard. Wie een goed en up to date klantenbestand heeft, kan er ook voor kiezen deze klanten een folder toe te sturen via een geadresseerde direct mail. Zo weet je zeker dat je folder opvalt. De folder komt immers binnen gelijktijdig met de reguliere post van die dag.

Folders met wijnen

Kies je voor direct mail van je folder met de allernieuwste wijnen, dan kun je van de wijnfolder een echte wijngids maken. Met leuke wijnweetjes, interessante tips en bijpassende gerechten maak je van je folder een bewaarnummer. Koppel de verzending van je folder eventueel aan een interessante wijnproeverij in je winkel en enkele aantrekkelijke aanbiedingen. En heb je nog kelderrestanten? Maak dat dan ook kenbaar in je folder.

Meer weten?

Wil je folders verspreiden? Huis aan huis, direct mail of een andere verspreidvorm? Wij informeren je graag over de mogelijkheden.Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02. Of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com