12 juni 2024

Wij verspreiden in het buitengebied

Met het verspreiden van folders bereik je een groot publiek! Om die reden is folder verspreiding zo populair bij tal van (retail) bedrijven. Misschien realiseer je het je niet, maar het buitengebied valt bij veel verspreiders buiten de boot. En dat terwijl 6% van de Nederlandse bevolking daar woont! Verspreiden.com heeft als enige verspreider een oplossing voor huis-aan-huisverspreiding in het buitengebied. Zo bereik je de ruim 900.000 mensen die daar wonen.

In het buitengebied wonen mensen meer verspreid dan in een stad of dorp. Logisch, alleen al vanwege de vele boerenbedrijven die daar zijn gevestigd. Wij hebben van iedere woonkern precies in beeld waar de bebouwde kom overgaat in het buitengebied. En precies op die grens start de opbouw van ons databestand voor het buitengebied.

Semi geadresseerde verspreiding
Om jouw folders ook in het buitengebied te verspreiden, werken wij met de zogeheten semi-geadresseerde verspreiding. Wat dat inhoudt? Daarvoor printen we bijvoorbeeld een adres op de folder die je wilt verspreiden. Of we verpakken je folder of ander reclamedrukwerk in een envelop met daarop het adres. De aanhef die we daarbij gebruiken is steeds: aan de bewoners van.

Hoge kwaliteit verspreiding
Deze folders of reclamedrukwerk bieden we vervolgens aan bij PostNL. Er is nu immers sprake van geadresseerde verspreiding, en dat kan via het netwerk van PostNL. Bijkomend voordeel is dat de kwaliteit van verspreiding ook nog eens opvallend hoog is vergeleken met de reguliere manier van folderverspreiding. Kortom, dé oplossing om écht ieder adres te bereiken.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com