13 november 2020

Werk met product flyers

Flyers zijn handig als je belangstellenden duidelijke informatie wilt meegeven om later nog eens na te lezen. Dit kan zowel bij zakelijke klanten van pas komen als bij particulieren. Een product flyer geeft je de mogelijkheid om alle belangrijke aspecten van een bepaald product of dienst nog eens duidelijk op een rijtje te zetten. De klant kan deze dan thuis nog eens op zijn of haar gemak nalezen.

Sommige producten of diensten verdienen een duidelijke uitleg. Natuurlijk kun je die geven in de showroom of tijdens een verkoopgesprek, maar grote kans dat de klant niet alles hoort of onthoudt. Het kan dan fijn zijn om een of meerdere product flyers mee te geven zodat de voor- en nadelen van de verschillende producten of diensten nog eens goed op een rijtje kan zetten.

Product flyer maken

Een product flyer bevat over het algemeen eerst wat algemene productinformatie. Verder wordt bijzonder specificaties benoemd en natuurlijk de voordelen voor de gebruiker. In feite kun je je vasthouden aan de antwoorden op de volgende vragen: wat is het, hoe werkt het, voor wie is het en welk voordelen heeft het product of de dienst. Vanzelfsprekend is naast een aansprekende tekst ook goede fotografie nodig.

Zullen wij jouw product flyers maken?

Bij Verspreiden.com werken we dagelijks aan het ontwerpen, maken en verspreiden van flyers. We doen dat natuurlijk ook graag voor jou! Weten hoe? Bel vandaag nog met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 12 of mail naar support@verspreiden.com.

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com