30 maart 2023

Werf seizoensmedewerkers huis aan huis

Het vakantieseizoen staat weer voor de deur. Tijd om nieuwe seizoensmedewerkers te werven voor jouw strandpaviljoen, zwembad, camping of attractiepark. Met een flyer die je huis aan huis verspreid, val je binnen op de deurmat. Zoveel aandacht voor je flyer kan niet anders dan leiden tot nieuwe sollicitaties.

Met een huis aan huis bezorgde flyer kom je op een laagdrempelige manier binnen. De eerste stap is daarmee gezet. Nu is het kwestie van aandacht trekken én aandacht vasthouden. Dat doe je met korte, wervende teksten en aansprekende fotografie. Aansprekende foto’s zetten jouw boodschap kracht bij. En die boodschap zelf? Vertel duidelijk wat je te bieden hebt en waarom werken bij jouw bedrijf zo leuk is.

Flyers zijn effectief

Natuurlijk wordt tegenwoordig veel online reclame gemaakt. Ook het werven van nieuwe medewerkers gebeurt vaak online, bijvoorbeeld via social media. Dat is zeker ook effectief, maar het is nóg effectiever om verschillende marketingtools te gebruiken. Een flyer is daarbij een slimme keuze. Zo is laten drukken van flyers betaalbaar. Bovendien, door zichtbaar te zijn via flyers, creëer je herkenbaarheid en naamsbekendheid. En tot slot zijn flyers bij uitstek geschikt om de lezer aan te zetten tot actie. En dat is precies wat je wilt: solliciteren!

Bestel je flyers nú

Wil je zelf de kracht van een wervingsflyer ontdekken? In onze webshop loodsen we je stap voor stap door het bestelproces voor het drukken en verspreiden van jouw flyer.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com