30 mei 2023

Weet direct wat je direct mail kost

Een direct mail versturen is super effectief. Logisch! Je valt direct met je boodschap in huis. Wil jij een direct mail versturen? Bijvoorbeeld in de vorm van een kaart of een brief? Dan is het wel zo fijn dat je direct weet wat de kosten zijn. Via de direct-mail module van Verspreiden.com kun je heel gemakkelijk uitrekenen wat de kosten zijn. Onze ervaring? Een direct mail is de investering waard!

Onder direct mail verstaan we het gericht versturen van geadresseerd drukwerk. Je kunt tal van redenen bedenken om een direct mail te versturen: de nieuwe kledingcollectie is binnen, er staat een nieuwe model auto in je showroom, je hebt een nieuw merk aan je assortiment toegevoegd of je organiseert bijvoorbeeld een open dag. Je klanten kun je eenvoudig bereiken met direct mail. En die bestel je snel en gemakkelijk via de direct-mail module. Via die module bepaal je eenvoudig zelf hoeveel adressen je wilt bereiken. Heb je zelf geen klantenbestand? Dan kun je een gericht klantenbestand kopen waarnaar je de direct mail kunt verzenden.

Het ontwerp bepaal je zelf

Je kunt echt alles selecteren wat je maar wilt. Van de kleur van de envelop of een selfmailer tot de datum waarop jouw direct mail in de brievenbus moet moet liggen. Voordat je gaat bestellen, kun je eenvoudig uitrekenen wat jouw direct mail campagne gaat kosten. Zo voorkom je verrassingen achteraf. Ontdek het zelf met onze slimme direct mail module.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com