19 april 2021

Wees op tijd met je verkiezingsdrukwerk

Geen verkiezingen zonder drukwerk. Dat geldt ook voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Op tal van manieren kan drukwerk jouw politieke boodschap ondersteunen. Doe dat natuurlijk wel zo dat lokale burgers zich erin herkennen. Met andere woorden werk aan flyers, folder, posters, vlaggen, rollup banners enzovoorts met lokale politici en lokale thema’s in beeld.

Al maanden voor de gemeenteraadsverkiezingen start voor iedere lokale politieke partij de verkiezingscampagne. Dat kan haast niet zonder drukwerk. Zo wordt veelvuldig geflyerd door lokale politici en laten zij regelmatig van zich horen op de lokale markt. Hiervoor zijn flyers, banners en vlaggen nodig. Posters in de starten en voor de ramen van partijleden en sympathisanten zijn een terugkerend fenomeen bij verkiezingen. Logisch, op een laagdrempelige manier komt je partij zo in beeld bij je (potentiële) kiezers. Bij drukwerk kun je ook denken aan leuke gadgets om uit te delen, zoals pennen, kleine blocnotes en alles wat je verder bij jouw politieke partij vindt passen.

Eén partner die voor iedere gemeente aan de slag gaat
Landelijke politieke partijen kunnen bij het bestellen van drukwerk, kiezen voor een drukwerk partner die landelijk werkt, maar wel per gemeente kan differentiëren. Zo houd je logo- en kleurgebruik letterlijk in één hand.

Meer informatie? Neem een kijkje op verspreiden.com/verkiezingen

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com