Wees op tijd met je verkiezingsdrukwerk

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

19 april 2021

Wees op tijd met je verkiezingsdrukwerk

Geen verkiezingen zonder drukwerk. Dat geldt ook voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Op tal van manieren kan drukwerk jouw politieke boodschap ondersteunen. Doe dat natuurlijk wel zo dat lokale burgers zich erin herkennen. Met andere woorden werk aan flyers, folder, posters, vlaggen, rollup banners enzovoorts met lokale politici en lokale themaā€™s in beeld.

Al maanden voor de gemeenteraadsverkiezingen start voor iedere lokale politieke partij de verkiezingscampagne. Dat kan haast niet zonder drukwerk. Zo wordt veelvuldig geflyerd door lokale politici en laten zij regelmatig van zich horen op de lokale markt. Hiervoor zijn flyers, banners en vlaggen nodig. Posters in de starten en voor de ramen van partijleden en sympathisanten zijn een terugkerend fenomeen bij verkiezingen. Logisch, op een laagdrempelige manier komt je partij zo in beeld bij je (potentiƫle) kiezers. Bij drukwerk kun je ook denken aan leuke gadgets om uit te delen, zoals pennen, kleine blocnotes en alles wat je verder bij jouw politieke partij vindt passen.

EĆ©n partner die voor iedere gemeente aan de slag gaat
Landelijke politieke partijen kunnen bij het bestellen van drukwerk, kiezen voor een drukwerk partner die landelijk werkt, maar wel per gemeente kan differentiƫren. Zo houd je logo- en kleurgebruik letterlijk in ƩƩn hand.

Meer informatie? Neem een kijkje op verspreiden.com/verkiezingen