3 november 2020

Webwinkel met folders

Nu het coronavirus ons in de greep heeft, kiezen nog meer consumenten dan normaal voor aankopen via een webshop. Wie denkt dat dan álles online gaat, heeft het mis. Juist een fysieke folder ingepakt bij de bestelling vergroot de kans op herhaalverkopen. Met tal van feestdagen voor de deur is het zaak om daar nu aan te gaan werken.

Na een onverwacht druk voorjaar met veel meer bestellingen dan normaal, verwachten webwinkels een mogelijk nog drukker feestdagenkwartaal. Rond Black Friday en Sinterklaas is het altijd al druk, maar door het coronavirus wordt het naar verwachting nóg drukker. Wil je met je webshop optimaal profiteren van de koopzin van consumenten, dan is een folder een slim en voordelig instrument. Door bij iedere bestelling een folder mee te sturen, houd je je klanten betrokken en op de hoogte van jouw aanbiedingen.

Overzichtelijke folder

Maak je folder niet groot en houd rekening met de verpakkingsmaterialen die je gebruikt. De folder moet zonder te vouwen meegestuurd kunnen worden en mag qua gewicht niet of nauwelijks invloed hebben op de verzendkosten. Zorg voor aansprekende foto’s, sterke koppen en aanbiedingen die eruit springen.

Koopjes

Zeker met het oog op het komende feestdagenkwartaal zijn mensen gebrand op koopjes. Start al tijdig met goede aanbiedingen. Zo bind je klanten aan je webshop en zorg je zelf voor een betere spreiding van de aankopen. Op basis van historische gegevens weet je vast wel welke cadeaus in deze maanden populair zijn. Speel daar tijdig op in.

Folder maken?

Wij hebben inspiratie genoeg om in het feestdagenkwartaal voor je aan de slag te gaan! Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com